Τ Ρ Ω Κ Τ Ι Κ Α !!!

• Με χρυσά κουτάλια, έτρωγαν...
• Ο...χορός εκατομμυρίων, στην ΠΑΣΕΓΕΣ!
• Για καφέδες 345.000 ευρω!

           Ήθελα να περασει ενα 24ωρο, ώστε να δω που θα...καταλήξει η υποθεση!
           Μια υποθεση, που δυστυχως εχει δημιουργησει απανωτά προβλήματα σε εναν αγροτικό χώρο οπως ειναι η ΠΑΣΕΓΕΣ, η οποια ηταν...,ειναι...και θα ειναι επιφορτισμένη να αγωνίζεται μονο, για τα συμφέροντα του Αγροτοκοσμου!!!
           Οι ανθρωποι της, ο πρόεδρος και καποιοι αλλοι της διοίκησης, "έτρωγαν με χρυσά κουτάλια"! Και σύμφωνα με τα στοιχεια, το φαγοπότι των ανθρώπων της ΠΑΣΕΓΕΣ, ειχε εδω και καιρο αρχίσει..., οπως ανακοινωσε ο Αναπληρωτής υπουργος Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρις Κουκουλοπουλος!..
           Σύμφωνα λοιπον με τα στοιχεια που ο κ. Κουκουλοπουλος κατέθεσε στην Βουλή, στοιχεια που προκαλούν ΣΟΚ, δόθηκαν πολλα εκατομμύρια ευρω, προκειμενου η διοίκηση να...κανει τα δικα της!.. Οι Βουλευτες μαλιστα που μελέτησαν τα στοιχεια, έμεινα με..."ανοικτό το στομα"! Και η αληθεια ειναι πως δεν το πιστευαν!!!
           Οι συζητήσεις που εκαναν μεταξυ τους ηταν ιδιαιτερα σκληρές για την διοίκηση, της ΠΑΣΕΓΕΣ και πολυ περισσοτερο για τον πρόεδρο της, τον Τζαννετο Καραμίχα, ο οποιος με χρήματα του Συνδικαλιστικού αυτου Οργάνου, αγόρασε ενα υπερπολυτελές αυτοκινητο Lexus για τον προεδρο, αξίας 67.000 ευρω!!! Ναι, δεν διαβάσατε λαθος! Μια ολόκληρη περιουσια για ενα αυτοκινητο...
           Εκει ομως, που θελω να σταθω περισσοτερο ειναι στα στοιχεια που αναφέρονται στους... καφέδες!!! Οχι, δεν διαβάσατε λαθος! 
           Ετσι, απο τα ταμεία της ΠΑΣΕΓΕΣ, δόθηκαν μονο για καφέδες και τυρόπιτες, στο κυλικείο της οργανωτικής διοίκησης, πανω απο 345.000 ευρω!!! Οχι απλώς πολλα...,αλλα παρα παρα πολλα χρήματα!!!  Και ολοι αναρωτήθηκαν, "μα απο τι ηταν φτιαγμένος ο καφές, αλλα και με ποιο υλικό οι τυρόπιτες..."!!!
           Ακομα, η ΠΑΣΕΓΕΣ πλήρωσε για το κινητο του προεδρου της 44.500 ευρω!!!
             Ενω, για το ενοίκιο και τα κοινόχρηστα του σπιτιού που έμενε ο κ. Καραμίχας 70.000 ευρω!!!
           Αφήστε που το Συνδικαλιστικό Όργανο της ΠΑΣΕΓΕΣ, εδωσε για αγορά γαλοπούλας και για φλουριά βασιλόπιτας 33.000 ευρω!!!
           Βεβαια η ΠΑΣΕΣΕΣ πλήρωσε πολλα εκατομμύρια ευρω, κάπου πενηντα εκατομμύρια, για αμοιβές και έξοδα τρίτων!!!!!
           Τα στοιχεια ΣΟΚ, που δόθηκαν για το φαγοπότι της ΠΑΣΕΓΕΣ, αποδεικνύουν περίτρανα, το πως, τον τροπο με τον οποιον, φθάσαμε στην κατάντια που ειμαστε σημερα!!! Αυτη ειναι δυστυχως η αληθεια περα για περα! Και οπως λενε οι καλώς γνωρίζοντες, τετοια φαγοπότια εχουν γινει και φυσικα γίνονται και σε άλλους Συνδικαλιστικούς Οργανισμούς!!! Και ερχεται η πολιτεία και μειώνει τους μισθούς και τις συντάξεις των εργαζομένων, για να καλύψει κάποιων, τις ατασθαλίες!!! Κρίμα! Ντροπη! Αίσχος!
           Ομως...
           Ομως τα τρωκτικά τρυπώνουν, δυστυχως, παντου και τρώνε τα παντα!!!
             Τρωκτικά παντου, λοιπον!!!!!
                                                                                                                       Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου