ΡΕΕ, ΤΗΝ ΡΕΝΑ...

• Θα ηταν...λαϊκισμός!
• Ιδιώτες αντί απολυμένων...
• Αντιθετη, με οσα λεει ο ΣΥΡΙΖΑ!

           Στα λογια ειναι ολοι καλοί!
           Σημασια εχει, οτι στην πράξη υποφέρουν!
           Ειναι αυτο που λεει ο λαος μας:  "Εξω απο το χορό πολλα τραγούδια ξέρεις..."! Οταν ομως, απο τύχη, "πιάσεις", την "καυτη πατάτα", η, οταν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και μπεις στο χορό, τοτε, "οχι τραγούδια δεν ξέρεις...,αλλα ουτε να ανοίξεις το στομα σου δεν μπορεις"!!!
           Οταν λοιπον κατα σύμπτωση έρθεις απο το πουθενα στα...πραγματα, τοτε "βγάζεις", τον αλλο, τον κακο τον πραγματικό εαυτόν σου!
           Κάπως ετσι λοιπον, εγινε και με την Περιφερειαρχη, την Ρενα Δούρου!
           Πριν εκλεγεί έλεγε οτι ολα τα μπορει!
           Ολα τα καταφέρνει!
           Ολα γίνονται!
           Τωρα;
           Τωρα η Ρενα ξέχασε ολα οσα έλεγε λαϊκίζοντας και -δυστυχως- κανει τα εντελώς αντίθετα, απο αυτα που λεει και οραματίζεται το κομμα που την στηρίζει, ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
           Μαλιστα ο Αλεξης Τσιπρας και σχεδον ολες οι συνιστώσες του, εχουν αποστασιοποιηθεί, απο την υποθεση! Μια υποθεση που...καίει στην κυριολεξία! Ο λογος για τις δυστυχισμένες καθαρίστριες! Για τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, με τις οποιες πριν η κ. Δούρου γινει Περιφερειάρχης έτρεχε μαζυ τους! Φόραγε τα...γάντια τους! Και απειλούσε τους πάντες και τα παντα, λέγοντας πως εαν νικήσει στις εκλογες ολα θα αλλάξουν!!! Θα λύσει το πρόβλημα με την μια!! Και ήρθε στην εξουσία! Εγινε...,εξελέγη Περιφερειαρχης η Ρενα Δούρου, αλλα ξέχασε ολα οσα έλεγε πριν!!!!! 
           Πανε...περίπατο οι υποσχέσεις!
           Στο καλαθι των αχρήστων οι...αγκαλιές (μάλλον πισώπλατα μαχαιρώματα ηταν!!!) και τα φιλιά με τις απολυμένες καθαρίστριες!
           Αντι λοιπον, η κ. Δούρου να υλοποιήσει, να κανει πράξη τις υποσχέσεις της, οταν πριν λιγες ώρες τέθηκε το θεμα του καθαρισμού, της καθαριότητας του Κεντρικού Τομέα, τα ξέχασε ολα!!! Ετσι ενέκρινε σύμβαση για την ανάθεση της καθαριότητας, σε ιδιωτική εταιρεία!!!! 
           Ενω έπρεπε να προσλάβει, οπως ειχε υποσχεθεί (η ιδια λεει οτι ουδέποτε ειπε κατι τετοιο!!!) τις απολυμένες  καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικων, εκανε το αντίθετο! Εκανε ακριβώς αυτο που καποτε κατηγορούσε!
           Ρεε, την Ρενα!!!!!
                                                                                                             Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου