Δ Ω Ρ Α Κ Ι ....

• Νικησε στην Τουμπα, ο Παναθηναικος!
• Ο Αναστασίου "πηρε" την...ταυτότητα του Αναστασιαδη!
• Κατω του μετρίου ο ΠΑΟΚ...

           Ηταν ενα ωραίο βραδυ για τον πρωταθλητη Ολυμπιακο!..
           Οχι, βεβαια επειδη νικησε με 5-1, την αλλοτε δυνατή ομαδα του Πανθρακικου, στο γήπεδο "Γεωργιος Καραισκακης"!..
           Οχι!
           Οχι, για αυτο... Αλλωστε ηταν ενα εύκολο απόγευμα για τους "ερυθρόλευκους", αλλα για την σπουδαια νίκη του Παναθηναϊκού στην Τουμπα, επι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με 2-1! Και θα μπορουσε αυτο το 2-1, να ηταν και 3-1, αν οι παίκτες της Αθηναϊκής ομαδος το πιστευαν πιο πολυ! Πιστευαν δηλαδη, οτι εχουν τα...κότσια, για μεγαλύτερη νίκη!..
           Ο Γιαννης Αναστασίου, (ηταν εντός αγωνιστικού χώρου! Η ποινή του έληξε; Αλλα αυτο εχει μικρη σημασια πλεον...), ο προπονητής του Παναθηναϊκού τα κατάφερε. Ειχε στήσει έξυπνα την ομαδα του. Και πηρε αυτο που τοσο ειχε ανάγκη, η ομαδα του. Την νίκη! Ομως μαζυ με την νίκη, ο Γιαννης Αναστασίου "πηρε" και την...ταυτότητα του Αναστασιαδη, ο οποιος δεν φοβήθηκε και οταν είδε, οτι το επιθετικό δίδυμο των Κλαους και Σαλπιγγίδη δεν απέδιδε τα αναμενόμενα, το αντικατέστησε με τους Παπαδόπουλο και τον σκόρερ του ΠΑΟΚ (πέτυχε ενα ωραίο γκολ με φάουλ, απο 26 μετρα!), αλλα και παλι ο ΠΑΟΚ, ηταν πολυ κατω απο το μέτριο...
           Βεβαια το παιχνιδι ηταν ήρεμο!
           Δεν υπήρχαν εντάσεις! Ακούστηκαν καποια συνθήματα απο τιυς οπαδούς του ΠΑΟΚ κατα του Παναθηναϊκού και καποια κατα του...Ολυμπιακου (!!!) αλλα γενικα ηταν ησυχος ο αγώνας! Κατι που δεν θα ηταν, εαν στη θεση του Παναθηναϊκού, ηταν ο Ολυμπιακος! Και ολοι θυμόμαστε τι εγινε στην Τουμπα, πέρυσι, στο παιχνιδι με τον πρωταθλητη Ολυμπιακο. Με τον...γαύρο στον πάγκο των ερυθρολεύκων! Με το ξύλο που οι παίκτες του Ολυμπιακου "έφαγαν" στην φυσουνα οχι μονο απο τους παίκτες, αλλα και απο τους σεκιουριτάδες! Ξεχνιούνται αυτα; Ε; Τέλος πάντων...
           Μπορει οι παίκτες του ΠΑΟΚ να κράτησαν λιγο παραπανω, την μπαλα στα πόδια τους, ομως οι συναδελφοι τους, του Παναθηναϊκού, παίζοντας έξυπνα πήραν αυτο που τοσο πολυ ηθελαν... Την νίκη και φυσικα να μην απομακρυνθούν απο τις πρώτες θεσεις της βαθμολογίας. Και τα πέτυχαν και τα δυο!..
           Παράλληλα, εκαναν και ενα ανέλπιστο "δωράκι" στον..."αιώνιο" αντίπαλο τους τον Ολυμπιακο! Οσο και αν λεει ο Γιαννης Αναστασίου, πως "δεν κάναμε δώρο στον Ολυμπιακο, αλλα δώσαμε χαρα στους φιλαθλους μας...", η πραγματικοτητα ειναι οτι απο αυτη την νίκη, κερδισμένος ειναι ο μόνιμα πρωταθλητης Ολυμπιακος!.. Η διαφορα μειώθηκε πλεον στους δυο βαθμούς!
           Δωράκι λοιπον του Παναθηναϊκού, στον Ολυμπιακο...
                                                                    Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου