Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ο Ν !!!

• Ηρθε το τέλος;
• Ενας πόλεμος με...ονοματεπώνυμο!
• Η "διακοπή", ειναι κακο για τους..."Ευρωπαίους"!

           Δεν θα αναφερθω στους λόγους, που η πολιτεία εβαλε λουκετο (Οριστικό; Ποιος ξέρει;) στο Ελληνικο ποδοσφαιρο! Και αυτο επειδη οι λόγοι ειναι γνωστοί... Ολοι ξέρουμε τι ακριβώς συμβαινει! Και το πιο σπουδαιο ποιος ειναι υπεύθυνος...,η, ποιοι ειναι υπεύθυνοι! Ολα εχουν...ονοματεπώνυμο!!!
           Βεβαια ο πόλεμος που ξεκινησε με την δολοφονική επιχείρηση κατα του πρωην διαιτητη και αναπληρωτή προεδρου της Επιτροπης Χριστοφορου Ζωγράφου, ηταν η αφορμή! Ηταν...
           Το...κερασάκι στην τούρτα! 
           Η σταγόνα που...ξεχείλισε το ποτήρι! 
           Η αρχη του...ξετυλιγματος του κουβαριού!
           Και ολοι τωρα αναρωτιούνται! Ήρθε το τέλος;
           Ομως!..
           Ομως, το λουκετο που εβαλε η πολιτεία στο ποδοσφαιρο, θα έπρεπε ηδη, να ειχε μπει πρωτα σε καποια..."μικρομάγαζα", εδω και καιρο! Και αυτο γιατι δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό, που γινεται απο καποιες ΠΑΕ που στοχεύουν ψηλα!.. 
           Που διαθέτουν χρήματα!
           Που αγοράζουν παίκτες, απο το πανω, απο το πρωτο ραφή!
           Που αγωνίζονται στην Ευρωπη, εκπροσωπώντας της χωρα μας επάξια!
           Που ειναι υγιείς Επιχειρήσεις! Χωρις χρέη και λογια του αερα!
           Που ζηλεύουν,
           Και εδω ταιριάζει απόλυτα αυτο που έλεγε τοτε, ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνων και Πάσης Ελλαδος, ο αειμνηστος Χριστοδουλος, οτι "ο Μητσος θελει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα του Λακη"!!! Και το θελει αυτο, επειδη δεν μπορει ο ίδιος να αποκτήσει, ιδια η καλύτερη κατσίκα! Και εδω ειναι που...ερχεται-μπαίνει στην μεση η μεγαλη ζήλεια!  Μια ζήλεια που δυστυχως έφερε το λουκετο και γύρισε το ποδοσφαιρο μας πολλα πολλα χρονια πίσω! 
           Και το λουκετο αυτο, που πιστευω οτι ειναι προσωρινό, εχει δημιουργησει τεράστιο πρόβλημα πρώτον στις ομαδες που μας εκπροσωπούν στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και δεύτερον στις ίδιες τις ΠΑΕ τις ομαδες, οι οποιες χάνουν χρήματα-εισπράξεις, τοσο απο τα εισιτήρια, οσο απο τις διαφημίσεις!!!
Κατι λοιπον πρεπει να γινει και μάλιστα άμεσα! Σημερα! Οχι αυριο! Χθες, καλυτερα!!!
           Ο πόλεμος που εχει ξεκινήσει απο κακούς χειρισμούς ενος ηγέτη μιας ΠΑΕ, ο οποιος δεν μπορει να..."πιασει", να πάρει καλυτερα "δικη του κατσίκα", δεν θα βγει σε καλο! Και για αυτο το...κακο που ξεκινησε πρεπει να σταματήσει εδω, οσο ειναι καιρος ακομα!!! Διαφορετικα θα θρηνήσουμε θύματα!!! Αυτη ειναι η αληθεια, είτε την θελουν καποιοι... Είτε οχι! Και μακάρι ο Εισαγγελέας που εχει αναλάβει την υποθεση να βγάλει άκρη. Και να τιμωρήσει αυτον...,η, αυτους που δημιούργησε, δημιούργησαν αυτες τις τραγικές καταστάσεις στο ποδοσφαιρο μας!!!
           Το ΚΛΕΙΣΤΟΝ πρεπει να...φύγει χθες! Οχι αυριο! Χθες!..
                                                                                                    Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου