...ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ!!!

• Οχι, που θα το έβαζε...κατω!
• Ετοιμάζει νεο "χτύπημα"!
• Αμφισβήτηση Παπανδρεου για Βενιζελο!

           Η συνάντηση εγινε!
           Και ολοι, αν οχι ολοι οι πιο πολλοι τουλάχιστον, πιστευαν οτι θα βγει κατι καλο!
           Ομως...
           Ομως ολοι διαψεύστηκαν!
           Έπεσαν έξω, δυστυχως για το ΠΑΣΟΚ!,..
           Και σημερα;
           Σημερα, ο πρωην πρωθυπουργος, ο Γιωργος Ανδρεα Παπανδρεου, υστερα απο την συνάντηση του με τον προεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον Ευαγγελο Βενιζελο και ενω στην αρχη φάνηκε οτι τα ειχαν βρει, έστειλε επιστολή, "μανιφέστο" καλυτερα και ευθέως αμφισβητει τον προεδρο του!!! Ετσι τα πραγματα παιρνουν μια αλλη μορφη! 
           Το "μανιφέστο της αμφισβήτησης" περιλαμβάνει Συνεδριο και εκλογη νεου Προεδρου του ΠΑΣΟΚ, απο την βάση! Βεβαια, ο ανθρωπος που μας πεταξε στον λάκκο με τα φίδια, μας εβαλε στο ΔΝΤ, θελει οπως ολοι λενε να "ξαναπάρει στα χερια του το τιμόνι του Κινήματος"!!! Κατι που ΟΥΔΕΙΣ στο ΠΑΣΟΚ, το επιθυμεί!
           Απο την αλλη πλευρα τωρα. Απο την πλευρα του Προεδρου του ΠΑΣΟΚ, ο Ευαγγελος Βενιζελος, που γνωριζει καλα τις κινησεις του Γιώργου, ο οποιος εχει βάλει στο παιχνιδι και τον αδελφό του Νικο Παπανδρεου, εχει λάβει τα μετρα του, ετσι ώστε να ειναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την οποια επίθεση, του πρωην αρχηγού και πρωην πρωθυπουργου!!!
           Βεβαια το μονο που κατάφερε ο Γιωργακης ειναι, να θέσει τον εαυτόν του εκτός λίστας του ΠΑΣΟΚ!!! Κατι, που θα φανεί στις εκλογες, οποτε και αν γινουν αυτες!!!
           Ισως αυτο, βοηθήσει τον κ. Παπανδρεου και ιδρύσει το νεο ΠΑΣΟΚ, οπως πιστευουν οι δικοι του! (Εαν προλαβει φυσικα!!!) Οι φανατικοί οπαδοι του! Οι αμετανόητοι! Ολοι εκείνοι που ειχαν ωφεληθεί απο τον Ανδρεα Παπανδερου και φυσικα απο τον Γιωργακη!!!
           Τωρα...
           Το ζητούμενο, ειναι ενα...
           Ουδεις, βλέπει τα χάλια που εχει σημερα το Κινημα;
           Και ακομα δεν καταλαβαίνουν καποιοι οτι...
           Ουδεις, πλεον εμπιστεύεται αυτο το κομμα, έπειτα απο ολα, οσα εχουν συμβει;
           Αλλωστε οι δημοσκοπησεις το...λενε καθαρα!!! Μολις και μετα βίας, εαν ειχαμε σημερα εκλογες, το ΠΑΣΟΚ, θα έμπαινε στην Βουλη!!!!
           Αυτο, δεν λεει τιποτα; Για κανεναν; Ε;
                                                                                        Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου