ΛΟΓΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ...

• Ο ΣΥΡΙΖΑ...ζαλισμένος!
• Κοντονής - Σταθάκης υπέρ εκλογης Προεδρου...
• Τα...αλληλομαχαιρώματα πεφτουν...βροχη!

           Φαινεται πως υπαρχουν και καλές καθαρές, λογικές φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ!
           Φωνές τέτοιες που η γνωστη πλατφόρμα δεν μπορει να τις παρασύρει!
           Δεν μπορει να τις..."πνίξει", οτι και να κανει! Οσα και να πει! Οποιες απειλές και αν εκτοξεύσει!  Αυτες παραμένουν "όρθιες", σε πείσμα του Παναγιώτη Λαφαζανη και της Αριστερής Πλατφόρμας του!
           Βεβαια έπειτα απο ολα αυτα, ο ΣΥΡΙΖΑ, κατω εκει στην Κουμουνδουρου, βρίσκεται σε ενα... βερτικο! Ειναι...ζαλισμένος! Και ισως για πρωτη φορα και τοσο φανερά ο Αλεξης Τσιπρας, βρίσκεται σε αδιέξοδο! Δεν μπορει να καταλάβει τι ακριβώς συμβαινει... Πως χάθηκε το..."παιχνιδι"!
           Δικαια!
           Ναι!
           Δικαια πολλοι πιστευουν, οτι στον ΣΥΡΙΖΑ, υπαρχουν και ΛΟΓΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ! Φωνές που ειναι δυνατον να φερουν "τα πανω κατω"! Και οπως φαινεται, τα εχουν καταφέρει! Εχουν καταφέρει, να βγουν προς τα έξω και να πουν με όλη την δύναμη τους, το αυτονόητο! Αυτο που θελει, σχεδον ολος ο κοσμος, εκτός απο την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζανη! Δηλαδη, την εκλογη του Προεδρου της Δημοκρατιας, απο την παρούσα Βουλη! Υπό την προϋπόθεση ομως, η Κυβερνηση να ορίσει απο τωρα ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών!..
           Μια λοιπον  απο τις σταθερές, μα πανω απο ολα, λογικές φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι και αυτη του εξαδέλφου μου Σταυρου Κοντονή. Ο Σταυρος Κοντονής, σε ολες τις συνεντεύξεις του, αλλα και τις ομιλίες κανει λογο "για κάλπες και εκλογη Προεδρου της Δημοκρατιας, απο την παρούσα Βουλη, υπό την προϋπόθεση να συμφωνηθεί εκ των προτέρων ημερομηνία εκλογών..."!
           Την ιδια θεση-αποψη υποστηρίζει και ο "σκιώδης υπουργος Ανάπτυξης" του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιωργος Σταθάκης, ο οποιος οπως ειναι γνωστο, εχει αναλάβει "να αναλύσει την οικονομικη ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, στα μεγαλα Ευρωπαικα Κέντρα των αποφάσεων..."!!! Ειναι λοιπον οι λογικές φωνές που μπορουν και παρασύρουν τους περισσότερους εκει στην Κουμονδουρου! Και αυτο, ειναι που φοβάται η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζανη και των άλλων...
           Ειμαστε λοιπον, σε αναμονή εξελίξεων!
                                                                                                 Γιώργος Κοντονής                                                       





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου