...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

• Οι απειλές θα έπεφταν στο κενο!
• Οτι και σε ολο τον κοσμο...
• Εκλογες με την λήξη της τετραετίας!

           Με ολα αυτα, που τωρα τελευταία είδαν το φως της δημοσιότητας...
           Με την δαμόκλειο των Τροικα-νων να...κρέμεται πανω απο το κεφαλι μας...
           Με τις απειλές του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογες, λες και ειναι ο...μπαμπούλας...
           Με τους Ελληνες στα χειροτερα τους...  Και...
           Με τον χρόνο να τρεχει με ιλιγγιώδη, με πυραυλικη ταχύτητα...
           Ήρθαν στο νου μου, τα Συντάγματα άλλων χωρών, που "μιλανε" για "εκλογες με την λήξη καθε τετραετίας...,η πενταετίας"! Ετσι και με τον τροπο αυτον, αποφεύγονται ολα αυτα που ζούμε καθε ημερα εμεις εδω στην Ελλαδα! 
           "Βήχει ο πρωθυπουργος..."!!!
           "Εκλογες τωρα..."!!! Ζητάει η αντιπολίτευση...
           Ερχεται, οπως τωρα, η εκλογη νεου Προεδρου Δημοκρατιας και η αντιπολίτευση, αντί να συμβάλει, ώστε να εκλεγεί ο καλύτερος, πιέζει για...εθνικές εκλογες!.. Ειναι τοσο σκληρό και στενό το...μαρκάρισμα που εχει γινει αφόρητο! "Πίεση ψηλα...", οπως λενε και οι προπονητες ποδοσφαίρου στους παίκτες τους!!!
           Στην χωρα μας, εχουμε και το εξής πρωτοφανές...
           Μολις εχουν τελειώσει οι εθνικές εκλογες και ο..."χαμένος" βγαινει στις τηλεοράσεις και αντί να ευχηθεί στον νικητή, ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ!!!!! Ετσι δεν ειναι Αλεξη Τσιπρα;
           Το φαινόμενο αυτο, ειναι αποκλειστικό και μονο ελληνικο! Εχουμε την αποκλειστικότητα!!! Και δεν μπορει ΟΥΔΕΙΣ να μας την πάρει! Δεν την δίνουμε ρεε παιδι μου, πως να το κανουμε... Ετσι δεν ειναι Αλεξη μου;
           Τωρα, που πολλοι συζητούν, πιο σωστα εχει έλθει στην επικαιρότητα το θεμα της "Συνταγματικής Αναθεώρησης", μηπως πρεπει να αλλάξει το σχετικο άρθρο του Συνταγματος, το οποιο ενω προβλεπει εκλογες καθε τέσσερα χρονια, αυτες (οι εκλογες...) γίνονται ακομα και σε ενα, η δυο χρονια!!! Και εδω κολλάει αυτο που σχολίασα για..."πιεσεις" και για "στενό μαρκάρισμα" της αντιπολίτευσης, που ζητάει απο την επόμενη των εκλογών...,ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
           Πρεπει λοιπον αυτο να αλλάξει και οι εκλογες να γίνονται "με την λήξη καθε τετραετίας, η, καθε πενταετίας", οπως γινεται σε ολο τον κοσμο! Το ιδιο πρεπει να αλλάξει και το άρθρο για την εκλογη Προεδρου της Δημοκρατιας! Πρεπει να γινεται η εκλογη αμεσα απο τον λαο και οχι απο τους λεγόμενους "εκλεκτούς του λαου", τους βουλευτες!..
           Οι αλλαγές αυτες, θα οφελήσουν! Θα δώσουν την δυνατότητα σε καθε Κυβερνηση να εργαστεί χωρις την τρομοκρατία της αντιπολίτευσης, η οποια καθε λιγο και λιγάκι ζητάει ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
Τοτε ολοι θα σοβαρευτούν! Η κυβερνηση θα εφαρμόσει χωρις άγχος το προγραμμα της! Δεν θα εχει προβλημα!.. Τα κόμματα θα δουλέψουν περισσοτερο! Οι βουλευτες το ιδιο! Αλλα και εμεις, οι απλοί πολίτες, θα ηρεμήσουμε, απο τα διαφορα καμώματα τους και τις βλακείες τους! Ετσι δεν ειναι Αλεξη Τσιπρα; Ε;
                                                                                                             Γιώργος Κοντονής








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου