ΤΙ, ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!

 Λολα...,Ζωη, να ενα μπαλόνι!
• "Παλι εσυ Κωνσταντοπουλου;"!
• Αναστάτωση για ενα...μπαλόνι!

           Το εκανε και παλι το θαύμα της!
          Ο λογος για την γνωστη σε ολους μας Ζωη Κωνσταντοπουλου... Την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποια προκειμενου να ειναι καθημερινα στην επικαιρότητα βρισκει και νεες ιδέες! Νεες ιδέες που πολλες φορες ομως ειναι και...αστείες!!!
            "Τι εκανε παλι;"  Μου ειπε αργα το βραδυ ενα φιλος και απο τα πρωτα βιολιά του ΣΥΡΙΖΑ.
            "Τι δεν εκανε;"! Ειπα και άρχισα να του περιγράφω, με καθε λεπτομέρεια τα νεα, ναι τα νεα κατωρθωματα της "σκληρής" Ζωης Κωνσταντοπουλου!!!
            Η βουλευτης της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης μπήκε στη συνεδριαση της Ολομέλειας κρατώντας ενα κόκκινο μπαλόνι! Σωστα διαβάσατε! Ειχε λοιπον στα χερια της ενα κόκκινο μπαλόνι!.. Μπήκε στην αίθουσα, κάθισε στο έδρανο της, ενω στα χερια της κράταγε το...μπαλόνι της!
           "Κατεβάστε αυτο που εχετε στα έδρανα"!!!  Τόνισε με αυστηρό τροπο, η προεδρεύουσα εκεινη την ώρα της Συνεδρίασης της Βουλης! 
           Οπως ηταν επόμενο, η κ Κωνσταντοπουλου, εγραψε κανονικα την προεδρο, στα παλια της τα παπούτσια!!!
             "Μα ειναι δυνατον να υπαρχουν μπαλόνια στην Ολομελεια;"!!! Ειπε στη συνέχεια η Μαρια Κολλια-Τσαρούχα και απείλησε πως εαν η βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ δεν...απομακρύνει το μπαλόνι θα...διακόψει την συνεδριαση!!!!!
             Ενοχλημένη απο την στάση αυτη της προεδρεύουσας και φυσικα απο τις παρατηρήσεις της, άφησε το "κόκκινο μπαλόνι της" στο διπλανό έδρανο!!! 
           Οπως μαλιστα μου ειπαν βουλευτες που ηταν αυτόπτες μάρτυρες, το μπαλόνι που παρέμενε στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ έμοιαζε με...στολίδι Χριστογεννιατικου δένδρου!!! 
            Το κόκκινο αυτο μπαλόνι, το ειχε πάρει η Ζωη Κωνσταντοπουλου, απο μια συγκέντρωση που ειχε γινει λιγο πριν, κατα συγκεκριμένης Εταιρειας! Μαλιστα στο μπαλόνι υπήρχε γραμμένο το σύνθημα ουτε γουλιά κόκα κολα!!! 
             Ε, λοιπον αυτο το μήνυμα ήθελε να περασει στην Ολομελεια η Ζωη Κωνσταντοπουλου... Εαν το κατάφερε, η οχι, θα φανεί στην πορεία!
             Παντως για αλλη μια φορα κατάφερε να αναστατώσει την Βουλη!.. 
               Ναι!
             Ναι, κατάφερε, να φερει τα πανω κατω!..
               Και άντε να δουμε τι αλλο περιμένουμε, τι αλλο θα δουμε απο την κυρια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;
             "Παλι εσυ Κωνσταντοπουλου;"!!!  Έλεγαν πολλοι συναδελφοι της, στο καφενείο της Βουλης και χαμογελούσαν για τις ιδέες που φέρνει στην Βουλη η κυρία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...
             "Λολα...,Ζωη να ενα...μπαλόνι"!  Τι λεω...,τι σχολιαζω ρεε παιδια!!! Ε;
             Μη χειροτερα...
                                                                                                                          Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου