ΓΙΑ..."ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ"!!!

• Για χαρτί υγείας 10.000 ευρω!
• Ο κ. Τασούλας το γνωριζει;
• Το περιστατικό; Στην Αρχαια Ολυμπία!

            Το διαβασα...
           Οχι μια... Αλλα πολλες φορες!
           Και, λόγω τιμής, δεν το πίστευα...
           Με το έγγραφο της αρμόδιας Εφορίας Αρχαιοτήτων του Νομου Ηλειας, στην οποια υπάγεται και το Αρχαιολογικό Μουσειο Αρχαίας Ολυμπίας, διατίθεται (εχει ηδη διατεθεί στα μεσα του Νοεμβρίου, που σημερα τελειώνει!!!) ποσόν 10.000 ευρω για αγορά "υλικών καθαριότητας"!!!
             Δεκα χιλιάδες ευρω, για υλικά καθαριότητας τον μήνα, ειναι οχι απλώς πολλα, αλλα παρα πολλα! Και η υποθεση δεν...σταματά εδω! Επειδη τα χρήματα αυτα, οι 10.000 ευρω δηλαδη, ηταν  μονο για την αγορά ενος είδους καθαριότητας!!!
             Ναι!
           Ναι, το ιδιο σκέφτηκα και εγω! 
           "Ειναι πολλα τα λεφτα Γιώργο"!!! Ειπα δυνατά στον εαυτόν μου! 
           Και ναι!
           Πως, να το κανουμε τα λεφτα ειναι παρα πολλα!!!
           Οι 10.000 ευρω, το κονδύλι αυτο, δεν διατέθηκε για την αγορά "διαφόρων ειδών υλικών καθαριοτητας", αλλα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΡΤΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ!!!!! 
           Ναι! Διαβάσατε παρα πολυ σωστα!
           Για χαρτί τουαλέτας, κωλοχαρτο, οπως θα έλεγε αν ζουσε ο Ευαγγελος Γιαννοπουλος, η Εφορια Αρχαιοτήτων του Νομου Ηλειας, διέθεσε ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!! 
           "Μα τι γινεται ρεε παιδι μου, εκει κατω στην πατριδα σου;"!!! Με ρώτησε ενας καλος φιλος, απο τα υψηλόβαθμα στελέχη του Μεγάρου Μαξιμου! Και με το δίκιο του αναρωτήθηκε! "Μηπως συμβαινει κατι αλλο;"!!!
           Και για να προχωρήσω πιο...κατω την σκέψη του,  ρωτάω τον αρμόδιο υπουργο, τον κ. Τασούλα, που ενδεχομενως να μην γνωριζει το περιστατικό... 
           "Μηπως πρεπει, τωρα που βγηκε η υποθεση στο φως, να τραβήξει κανενα αυτί;"!!! Να μπουν, δηλαδη καποια πραγματα στη θεση τους; Γιατι, υπαρχει το ενδεχόμενο καποιοι που...γλυκάθηκαν, να θελήσουν να το ξανακάνουν!!! 
           Ειναι τραγικο να συμβαίνουν τέτοιες υποθέσεις, ιδιαιτερα τωρα που τα οικονομικά της χωρας μας βρισκονται σε άθλια κατασταση! Και η φτωχεια εχει ξεπεράσει καθε προηγούμενο! Οι σπατάλες απο τον κρατικό κουρβανα πρεπει να σταματήσουν επιτελους!!!
             Με ακούει κανεις; Ε;
                                                                                                                   Γιώργος Κοντονής







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου