ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!!!

• Μπραβο Ρενα...
• Επτακόσια ευρω για μια τηλεοραση!
• Περιττό έξοδο και αρνητικές εντυπώσεις...

           Ειναι αληθεια!
           Ναι...
           Το γνωριζω πολυ καλα, απο την δικη μου εποχη, οπου για 16 χρονια χρημάτισα Νομαρχιακός Συμβουλος Αθηνων, της Διευρημενης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνων-Πειραιώς... Και μαλιστα, στην πρωτη με εκλογες Νομαρχία, που μεχρι να βρούμε τον...βηματισμό μας "είδαμε και πάθαμε"! Τοτε που δεν ειχαμε οχι πολυτελέστατα γραφεια, οπως εχει τωρα (γραφεια, οικήματα που με δικη μας πρωτοβουλία και με δικη μου υπογραφη -ως τακτικό μέλος της επιτροπής- εχουν αγοραστεί, η ενοικιαστεί!) η Περιφερειαρχης Ρενα Δούρου, αλλα ΟΥΤΕ ΑΙΘΟΥΣΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΜΕ!!! Κατι που ασφαλως θυμουνται ολοι οι παλαιοί συνάδελφοι Νιμαρχιακοι Σύμβουλοι πολυ καλα! Τέλος πάντων... Αυτο ειναι ενα θεμα, που θα το..."κουβεντιασουμε", μια αλλη φορα! 
           Και δεν πρεπει να ξεχασω, οτι η δικη μας Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση δεν ηταν σπατάλη! Αλλωστε δεν υπήρχαν παραπανίσια λεφτα, για αλλες τέτοιες...πολυτελειες, εκτός απο το να λειτουργησει η Νομαρχία σωστα, στα πρωτα βήματα της!..
           Κατι που, ιδιαιτερα τωρα, σημερα, η νεα Περιφερειαρχης, η Ρενα Δούρου, φαινεται πως το εχει ξεπεράσει!!! 
           Δεν εξηγείται διαφορετικα, η εμμονή της να τα αλλάξει ολα! Λες και δεν ηταν καλα ολα οσα ειχε πάρει ο πρωην Νομάρχης και πρωτος Περιφερειαρχης Γιαννης Σγούρος!!! Και καλα άντε να αλλάξει τις κουρτίνες του γραφείου της (λεω τωρα...) επειδη δεν της αρεσε το...χρωμα!!! Άντε να πάρει και κανενα πίνακα ΣΥΡΙΖΑιου καλλιτέχνη... Θεμιτά! Ετσι;
           Ομως...
           Ομως το να υπογράψει η ιδια (δεν τόλμησε να το φερει το θεμα προς συζητηση στο Περιφερειακό Συμβουλιο!) την σχετική αποφαση λεει πολλα! Και οπως καταλαβαίνω, δεν λεει οχι στους συνεργάτες της! Εμαθα μαλιστα οτι πολυ σπάνια τους χαλάει χατήρι!!! Ετσι οταν τις προάλλες οι υπάλληλοι του γραφείου Τυπου της ζητησαν "μια τηλεοραση (ελπίζω για να βλέπουν τα δελτία ειδησεων και τις ενημερωτικές εκπομπές; Και οχι τα...πρωινάδικα; Ετσι; Η, μηπως δεν ειναι ετσι; Ε;) για τις ανάγκες του γραφείου", εκεινη οχι μονο δεν τους αρνήθηκε, αλλα τους αγόρασε τηλεοραση πλάσμα μεγαλύτερη των 40 ιντσών, αξίας 700 ευρω!!! Οχι δεν την αγόρασε με δικα της χρήματα! Δεν εβαλε το χερι στην...τσέπη της! Αλλα το εβαλε στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗ δυστυχως!!! Πρεπει ακομα να σας πω, πως αυτη η τηλεοραση ειναι smart, ενω εχει την δυνατότητα να υπαρχει και σύνδεση με το youtube κλπ... Ολες οι...ανέσεις λοιπον!..
           Ολα αυτα, θα πέρναγαν απαρατήρητα, εαν δεν ειχαμε αυτη την φτωχεια! Μεγαλη πεινα! Τα παιδια να λιποθυμουν απο την ασιτια! Μια τετοια ανεργία! Τόσες πολλες απολύσεις! Χιλιάδες λουκετα! Και μια Τροικα πανω απο το κεφαλι μας! Ολα αυτα τα περιττά έξοδα ειναι γεγονος, πως φέρνουν τα πανω κατω! Και ναι, δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις!!! Αυτο η Ρενα Δούρου, δεν το γνωριζει; 
           Τωρα..
           Τωρα, εαν η Ρενα Δούρου, η Περιφερειαρχης, κανει ολα αυτα, φαντασθειτε τι εχει να κανει ο Αλεξης Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, αν ποτε έρθουν στην εξουσία!!!
           Αλλιμονο μας!!!
           Η, μηπως δεν ειναι ετσι;
           Ε;
           Μπραβο Ρενα μας!!!
                                                                                                Γιώργος Κοντονής







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου