Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

• Εργο ανθρωπιάς του πρωθυπουργου...
• Μαζυ τους, στο μεσημεριανό φαγητο...
• Ο ίδιος και η συζυγος του πήγαν ως απλοί πολίτες!

           Κατάφερε και ξέφυγε για λιγο, απο τις σκοτούρες, τις πιεσεις και τις αγωνίες της άσκησης του πρωθυπουργικού  καθήκοντος και πηγε ως απλός επισκέπτης στο "Χαμογελο του Παιδιού"! 
           Ο Αντωνης Σαμαρας, τον οποιον συνόδευε η συζυγος του, η Γεωργία υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού", ο Κωστας Γιαννοπουλος, το προσωπικο και φυσικα τα μικρα παιδια, που φιλοξενούνται στο Ιδρυμα, εκει στα Μελίσσια! 
           Μαλιστα στον πρωθυπουργο και στην σύζυγο του, παρουσίασαν με καθε λεπτομέρεια ολες "τις δράσεις που εγιναν εφετος", υπογραμμίζοντας, πως μονο, "στο πρωτο εξάμηνο του 2014, το Ιδρυμα στήριξε περισσοτερα απο 57.000 παιδια, σε όλη την Ελλαδα..."!!! 
           Ιδιαιτερα, ο κ. Γιαννοπουλος (τον εχω φιλοξενήσει στην εκπομπη μου στην τηλεοραση πολλες φορες) αναφερομενος, στο Ιδρυμα που βρίσκεται στα Μελίσσια τόνισε, χαρακτηριστικα. "Ζούμε σε ενα δυσκολο δάσος και πολλες φορες ξεχνάμε και αντί να κοιτάζουμε το δάσος κοιτάμε το δενδρο..."!!!
           Ακομα, ο πρωθυπουργος, ειχε  συνομιλία, "συνεργασία-ενημέρωση", για "τα νεα συστηματα των τριων ασθενοφόρων-κινητών μονάδων εντατικής θεραπείας για παιδια και νεογνά"! Τα νεα αυτα ασθενοφόρα εχουν αγοραστεί πρόσφατα και διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό... 
           Με τον Αντωνη Σαμαρα συνομίλησαν, η διοίκηση και φυσικα το προσωπικο του ιδρύματος και  στον οποιο εξέθεσαν ολα τα προβλήματα που υπαρχουν...
           Η Γεωργία και ο Αντωνης Σαμαρας πήγαν εκει, για να ευχαριστήσουν ολους αυτους, ως μια "απλή οικογένεια Ελληνων"! Τόνισαν μαλιστα πως, "το εργο του ιδρύματος αποτελεί έμπνευση, για όλη την κοινωνία"!
           Στο "Χαμογελο του Παιδιού", το πρωθυπουργικό ζεύγος συγκινημένο παρέμεινε περισσοτερες απο δυο ώρες με τα παιδάκια, που φιλοξενούνται στο,Ιδρυμα! Επαιξε! Και έφαγε μαζυ τους στο μεσημεριανό φαγητο! 
           Με την επίσκεψη αυτη ο πρωθυπουργος Αντωνης Σαμαρας έδειξε το ποσο ανθρωπος ειναι. Και θα πρεπει να υπογραμμίσω, οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που το πρωθυπουργικό ζευγάρι πηγαίνει επισκέπτεται πιο σωστα το "Χαμογελο του Παιδιού"! Η Γεωργία και ο Αντωνης Σαμαρας, "ειναι υποστηρικτές του μεγάλου, του τεράστιου έργου ανθρωπιάς και αγάπης που γινεται εκει", οπως μου ειπαν απο το Ιδρυμα, οχι ο πρόεδρος, αλλα πολλα άτομα απο το προσωπικο! Και για αυτο η δηλωση εχει μεγαλη σημασια...
           Ετσι δεν ειναι;
                                                                                               Γιώργος Κοντονής 0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου