"ΜΙΚΡΗ" Η...ΚΥΡΙΑ!!!

• Ατυχος ο Ολυμπιακος...
• Το...χάρηκαν οι ΑντιΟλυμπιακοι!
• Πως περνάει τωρα ο Θρυλος...

           Τον αγώνα τον είδαμε ολοι!..
           Δεν θα...κέρδιζα κατι, εαν έδινα και εγω απο αυτην εδω την σελίδα μου στοιχεια για τον αγώνα, που εγινε κατω απο άσχημες καιρικές συνθηκες στο Τορινο! 
           Ετσι θα σας δώσω, απο την "αντίθετη λήψη" (ανάποδη-πισω κάμερα) την εικόνα του αγώνα που έδειξε, το ποσο μεγάλος ειναι πλεον ο Ολυμπιακος, στην Ευρωπη!!!
           Ενας Ολυμπιακος, που πια εχει ξεφύγει απο τα ελληνικά δεδομένα...
           Ενας Ολυμπιακος, που πλεον εχει ανοίξει τα φτερά του και πετάει ψηλα, πολυ ψηλα! Εκει στον Ουρανό της Ευρωπης!..
           Ενας Ολυμπιακος, ο οποιος τελικα το βραδυ στο Τορινο στο παιχνιδι του, με την "Κυρια" - Γιουβεντους στάθηκε ΑΤΥΧΟΣ!!! Θα είδατε ασφαλως πως, για την ακρίβεια με ποιο τροπο ισοφάρισε η Γιουβεντους σε 2-2! Ηταν καραμπόλα!.. Μια καραμπόλα, που συμβαινει μια σε εκατο χρονια!!! Μια καραμπόλα,,που σίγουρα θα καταχωρηθεί στο βιβλίο Γκίνες!!! Η μπαλα βρήκε υστερα απο σουτ ενος παίκτη της Γιουβεντους, το κεφάλι του Μανιατη  και έπειτα στο κεφάλι του Ιταλού που δευτερόλεπτα σχεδον, πριν ειχε "μπει" αλλαγη  στο γηπεδο! Υστερα κτύπησε στην...ρίζα της δοκό της εστίας του Ολυμπιακου και στην συνέχεια, η μπαλα βρισκει στο πόδι του Ρομπερτο και η Γιουβεντους κανει το 2-2!!! Ακολούθησε ενα τρίτο γκολ, ανόητο γκολ της πρωταθλητριας Ιταλίας για να κερδίσει τελικα τον Ολυμπιακο, με 3-2!!!!  Με αυτο το,σκορ, σε περιπτωση ισοβαθμίας του Ολυμπιακου με την Γιουβεντους, το εισιτηριο για τις 16 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης, παιρνουν οι ερυθρόλευκοι!!!
           Τωρα την ήττα αυτη του Ολυμπιακου, που ηταν ΑΤΥΧΟΣ, πολυ, μα παρα πολυ ομως ναι, ναι την χάρηκαν ολοι οι ΑντιΟλυμπιακοι!  Κατι που εγινε ιδιαιτερα αισθητό σε ολους τους Ολυμπιακούς, οι οποιοι παρακολουθούσαν τον αγώνα απο την τηλεοραση της NOVA!!! Μαλιστα φώναξαν "ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ", ιδιαιτερα πολυ δυνατά στο τρίτο γκολ, που πέτυχε η Γιουβεντους!
           Ειναι παντως γεγονος, οτι η Γιουβεντους άλλαξε πλέο...προφίλ!!!
           Και απο "Μεγαλη Κυρια", θα λέγετε πλεον...
           Η "Μικρη Κυρια", του Ιταλικού πρωταθλήματος!!! Και αυτο, δεν το λεω μονο εγω, το ομολογούν οι ιδιοι οι ανθρωποι της!!! Αυτο φάνηκε και απο το χάσιμο του πεναλτυ! Ενα πεναλτυ που δόθηκε στο τέλος των τεσσάρων λεπτών των καθυστερήσεων!!!
           Ακομα να σας πω, πως ο Άγγλος διαιτητής αδίκησε σε καίριες στιγμές του παιχνιδιού την Ελληνικη ομαδα! Τον Ολυμπιακο!!!
           Ετσι δικαια οι παίκτες του Θρύλου, στο τέλος του παιχνιδιού διαμαρτυρήθηκαν στον Άγγλο ρέφερι! Νομίζω οτι και ολοι εσεις που διαβάζετε τουτη την ώρα, αυτες τις γραμμές, αυτο το σχόλιο μου, να συμφωνείτε μαζυ μου...
            Η, μηπως κανω λαθος;
            Εεε;
                                                                                                              Γιώργος Κοντονής








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου