ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ;

• Εκλογες; Γιατι;
• Καλα ο Αλεξης! Ο Φώτης ομως;
• Θα χάσουμε τα παντα εαν γινουν εκλογες...

           Πάτησαν το κουμπί...
           Ναι!
           Πάτησαν το κουμπί στο...μαγνητοφωνο και ακούστηκαν ολα οσα ειχαν ειπωθεί εδω και ενα χρόνο και που τωρα πια, λέγονται καθημερινα, γενικα απο την Αντιπολιτευση!
           •"ΖΗΤΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ..."!!!  Φωνάζει σε καθε ευκαιρια ο Αλεξης Τσιπρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ! Το λεει, αλλα μάλλον, δεν το πιστευει, οτι μπορει να γινει κατι τετοιο, πριν την ώρα του!!!
           •"ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ..."!!!  Τόνισε και διαρκώς ομολογεί και ο Φώτης Κουβελης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Το φωνάζει με όση δύναμη εχει... Ομως γιατι ο Φώτης φωνάζει και θελει εκλογες; Αφου γνώριζει οτι το κομμα του, δεν θα φθασει ουτε στο 1%!!! Μηπως μπορει να μας πει ο ίδιος ο κ. Κουβελης το γιατι θελει εκλογες; Ε; Μπορει;
           •"ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΩΡΑ..."!!!  Ναι σωστα διαβάσατε. Αυτο ζητησε (μολις χθες) ο Πάνος Καμμενος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελληνων! Μαλιστα. Δηλαδη φιλε Πανο, να φύγει, να παραιτηθεί σημερα (για σένα χθες) ο Πρόεδρος της Δημοκρατιας και να βάλουμε την χωρα μας σε μια περιπέτεια, που δεν υπαρχει αλλη τετοια προηγούμενη; Το θεωρείς σωστο; Αληθεια πιστεύεις, οτι ειναι σωστο να συνεργαστείς με τον ΣΥΡΙΖΑ , εσυ ενας καθαρόαιμος δεξιός; Τι θα πει ο κοσμος; Ε;
           •"ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ..."!!! Τόνισε ο πρωθυουργος Αντωνης Σαμαρας, αμέσως μετα την ενημέρωση που εκανε στον Προεδρο της Δημοκρατιας για τα Εθνικα μας θεματα. Και ο πρωθυπουργος συνέχισε... "Δεν θα φέρουμε στην χωρα αναστάτωση τωρα που προσπαθει να σταθει στα πόδια της..."!!!
           Το ζητούμενο ειναι τι θελει ο λαος;  
           Ο λαος που αγωνίζεται να τα βγάλει περα σε τούτες τις κρίσιμες ώρες που περασε και περνάει η χωρα μας! Και μαλιστα χωρις ο ίδιος ο λαος, να φταίει!.. 
           Ο λαος, δεν θελει εκλογες! Δεν θελει να πεσει σε τετοια περιπέτεια τωρα που τα πραγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν! Τωρα που η χωρα μας μπαίνει στο σωστο δρομο, υστερα απο την πολυ μεγαλη περιπέτεια που περασε! Τωρα που ερχονται τα καλυτερα, θα ηταν κρίμα ολα να τα τινάξουμε στον αερα, επειδη καποιοι πολιτικοι για δικο τους όφελος ζητάνε εκλογες, οχι σημερα, η αυριο, αλλα...χθες!!!
           Ειναι σωστο αυτο; Να τα χάσουμε ολα, γιατι ο κ. Τσιπρας θελει να γινει πρωθυπουργος; Το θεωρείτε αυτο σωστο; Ε; Και μου αρέσει οτι σε αυτο τον βοηθάνε και καποιοι...δεξιουληδες, που το παιζουν και αρχηγοι!..
           Σας ευχαριστούμε! Δεν θα πάρουμε ομως....
                                                                                                 Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου