ΠΟΥ..."ΧΑΘΗΚΕ"!!!

• "Έτρωγε σίδερα", ο Ολυμπιακος!
• Που..."χάθηκε", η υποθεση...
• Αυτος, ναι, ηταν ο δικός μας Θρυλος!

           Νικησε...
           Και νικησε μαλιστα με πολλα γκολ...
           Νικησε και έδειξε πώς άδικα εχασε την πρόκριση στις 16 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης!
           Κέρδισε, για την ακρίβεια συνέτριψε,  ο Θρυλος την Μαλμε με 4-2, στο "Γεωργιος Καραισκακης" και εδωσε την χαρα στα εκατομμύρια των φιλαθλων του, μεσα και έξω, απο την χωρα μας, που τωρα τελευταία τους την ειχε στερήσει, με τα άτυχα αποτελέσματα στα παιχνιδια της "Σούπερ Λιγκ"!
           Που..."χάθηκε" η πρόκριση; Με ρωτάνε πολλοι, με το δίκιο τους...
           Η πρόκριση παντως χάθηκε, στο γεγονος οτι ο Ολυμπιακος, δεν κατάφερε εφετος, να πάρει, να αποσπάσει ουτε εναν βαθμό, στους αγωνες που εδωσε στις έδρες των άλλων ομάδων του Ομίλου, στον οποιο τερμάτησε τρίτος συγκεντρώνοντας 9 βαθμούς!
           Αυτο, σημαίνει πως ο Ολυμπιακος που "περασε" στις 32 ομαδες του "Γιουροπα Λιγκ", θα μπει στην κλήρωση που θα γινει την Παρασκευη, στις πιο ισχυρές και ετσι θα αποφύγει αλλες που και αυτες θα μπουν και στην κληρωτίδα των ισχυρών!!!
           Ο Ολυμπιακος, ο οποιος χθες βραδυ εδωσε..."ρεσιτάλ", απεδειξε πως οταν θελει, μπορει να... "ζωγραφίζει" μεσα στο γηπεδο... Με παίκτες..."μηχανές", κατάφερε να βάλει την Μαλμε στα καρέ της και παρα τις δυο φορες που η πρωταθλητρια Σουηδιας απο τραγικά λάθη της άμυνας του πρωταθλητη Ελλαδος πέτυχε να ισοφαρίσει σε 1-1 και 2-2! Το 2-2 μαλιστα το πέτυχαν λίγα λεπτα πριν απο την λήξη του αγώνα! Τοτε ο Ολυμπιακος, που κατάλαβε πως με την...φλυαρία τιποτα δεν γινεται, πέτυχε το 3-2 με τον άτυχο εφετος Μητρογλου (δεν το πανηγύρισε το γκολ, επειδη πολλες φορες κατα την διάρκεια του αγώνα οι φίλαθλοι τον αποδοκίμασαν, γιατι και παλι εχασε αρκετές ευκαιρίες...) υστερα απο κόρνερ που κτύπησε ο Ντομινγκεζ! Ο...χορός των τερμάτων του Θρύλου, (4-2) τελείωσε με ομορφο γκολ, που σημείωσε ο Αφελαι!
           Απο τον εκπληκτικο Ολυμπιακο, ο οποιος χθες, ναι ηταν ο δικός μας Ολυμπιακος, ξεχώρισαν ιδιαιτερα πολυ ο Ντομινγκεζ που "ζωγράφιζε" στην κυριολεξία και ο Κασαμι, ο οποιος απεδειξε πως και μπορει και ειναι καταπληκτικός, αρκει να το θελει! Βεβαια απο τον βραδυνο Ολυμπιακο δεν υπαρχουν παίκτες που υστέρησαν...
           Και τωρα;
          Τωρα και μεχρι να αρχίσουν οι νοκ αουτ αγωνες του "Γιουροπα Λιγκ", ο Ολυμπιακος πρεπει να ρίξει και θα το κανει, ολο το βάρος στους αγωνες της "Σούπερ Λιγκ", ώστε να καλύψει το "χαμένο έδαφος"! Να...προλαβει και να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ...
           Και πρεπει...
           Και μπορει...
                                                                                                        Γιώργος Κοντονής






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου