ΤΑ'ΧΩΣΕ...

• Μιλησε στην ΚΟ "έξω απο τα δόντια"!
• Οι...αριθμοί, τα..."κουκιά" τελικα "βγαίνουν"!
• Στις 29 του μήνα ολα θα ειναι διαφορετικα!

           Ναι!
           Ναι! Ειναι αληθεια!
           Ο Πρωθυπουργος Αντωνης Σαμαρας στην ομιλία του, στην Κ Ο  του Κόμματος του, τα'χωσε!..
           Και τα ειπε "έξω απο τα δόντια"!
           Ειπε αλήθειες ο Πρωθυπουργος!
           Και έφερε τους πάντες προ των ευθυνών τους!
           Τωρα...
           Το συμπέρασμα, που βγαινει απο την γεματη μηνυματα ομιλία του Αντωνη Σαμαρα ειναι ενα και μοναδικό! "Ο λαος θα τιμωρήσει ολους εκείνους, που θα οδηγήσουν την χωρα στις εκλογες..."!!! Και εδω που τα λεμε, αυτη ειναι η πραγματικοτητα! Και ας μην ξεχνάμε τι μπορει να γινει εαν "το ατύχημα που λέγεται Αλεξης Τσιπρας", Κυβερνήσει; 
           Αλλωστε, εχουμε δείγματα, μικρα μεν αλλα αληθινά! Το πως διοικούν τις μικρες κοινωνίες! Τους  Δημους! Και την Περιφερεια ιδιαιτερα την μεγαλύτερη Περιφερεια της Ελλαδος, οπως ειναι αυτη, της Αττικης! Τους βλέπουμε και δυστυχως τους ζούμε! 
           Και μην ξεχνάμε αυτο που γράφουν ολες οι ξένες εφημεριδες, ιδιαιτερα πολυ, οι Γερμανικές εφημεριδες, οτι με την στάση του ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλα και ο Αλεξης Τσιπρας "επανέφεραν την λεξη CREXIT..."! Ειναι η λεξη αυτη που με πολυ πολυ κοπο, μόχθο, αγωνίες και θυσίες, "η Κυβερνηση κατάφερε να "σβήσει", απο το λεξιλόγιο των ξένων..."!!! Ομως...
           Σημερα οι ξένοι την λεξη CREXIT, την χρησιμοποιούν ολο και πιο συχνά, για την Ελλαδα έπειτα απο το...καμώματα του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαιτερα του Αλεξη Τσιπρα! Και αυτο "ο Ελληνικος λαος δεν προκειται να το ξεχάσει", οπως ορθά τόνισε στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομαδα της ΝΔ, ο Αντωνης Σαμαρας!!!
           "Τα'χωσε, στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Τσιπρα, ο Σαμαρας! Του τα'βγαλε ολα  τ'απλυτα του στην φορα! Και καλα εκανε..."! Μου ειπε ενα απο τα ισχυρά όπλα της κυβερνησης, αργα χθες βραδυ που βρεθήκαμε για ενα ποτό! Και συνέχισε μαλιστα λέγοντας οτι,  "ο κοσμος δεν...τρώει κουτόχορτο! Οι βουλευτες θα αποφασίσουμε και σύμφωνα με τα μηνυματα που ερχονται, θα εκλέξουμε Προεδρο της Δημοκρατιας! Και ετσι ο...καθε κατεργαρης θα κάτσει, στον πάγκο του..."!!!
           Υστερα απο την δηλωση αυτη και με τα..."κουκιά μετρημένα",  το βραδυ της 29 Δεκεμβρίου του 2014, η χωρα θα εχει εκλεξει τον νεο Προεδρο της Δημοκρατιας που θα ειναι ο Σταυρος Δημας! Ειναι βέβαιον λοιπον, πως στην τριτη εκλογη, τα δεδομένα θα εχουν αλλάξει... Ολα αυτα ομως θα τα σχολιασω αλλη φορα!..
                                                                                                           Γιώργος Κοντονής








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου