ΟΛΟΙ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ!!!

• Μεγαλο μίσος...
• Παιζουν οχι δυνατά, αλλα σκληρα...
• Δύσκολα περνάει απο "κλειστές" άμυνες! 

           Ειχα σχεδιάσει να κανω πολιτικο σχόλιο...
           Άλλαξα ομως...σχέδιο και...σενάριο...
           Για την..."αλλαγη" μου αυτη, κύριος υπεύθυνος, ειναι ο Ολυμπιακος! Ναι ο Ολυμπιακός, που σε καθε παιχνιδι του "σπάει" τις καρδιές των εκατομμυρίων φίλων του! Δεν ειναι μονο οι εμφανίσεις του! Αλλα "το γιατι" πλεον πολυ δύσκολα "περνάει"! Κερδίζει! Η, "γυρίζει" καποιο αποτελεσμα! Δεν ειναι λίγα τα παραδείγματα! Αλλοτε βεβαια, τα καταφέρνει... Και καποιες φορες οχι...
           Το ιδιο...σενάριο παρα λιγο να...γράψει και χθες στην Λιβαδειά! Εκει οπου ο πρωταθλητης Ελλαδος περιπου είκοσι λεπτα πριν απο το τέλος του αγώνα έχανε με γκολ που ειχε δεχθεί στο δεύτερο μολις λεπτο με κεφαλια του Γάλλου στόπερ του Λεβαδειακού! Η ευθύνη της άμυνας του Θρύλου και ιδιαιτερα του τερματοφύλακα Ρομπερτο ηταν μεγαλη... Ο Αφελαι, που λιγο πριν ειχε περασει  αλλαγη, με ενα έξυπνο, οσο και "περίεργο" σουτ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1! Και ενα λεπτο πριν ο διαιτητής σφυρίξει το τέλος του αγώνα, ο Μητρογλου, που πριν ειχε χάσει πολλες ευκαιρίες, εκανε με προβολή, το τελικο: Λεβαδειακός-Ολυμπιακος 1-2!!!
           Τωρα...
           Δεν μπορω να καταλάβω, αυτο το...μίσος! Το μεγαλο μίσος που "τρέφουν" ολοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακου! Γιατι; Αφου σε ολες τις ομαδες δίνει..."προσφερει" παίκτες, προκειμενου να βοηθηθούν! Γιατι λοιπον αυτη η συμπεριφορά; Δεν λεω, πως πρεπει να..."κάτσουν" και να χάσουν... Οχι! Αυτο μακρυα απο εμένα! Αλλα τα σκόπιμα κτυπήματα και πολλες φορες η αντιαθλητική συμπεριφορά, μονο θεμιτά δεν ειναι!!! Ετσι; Δεν "μιλάω" βεβαια για τον χθεσινό παιχνιδι... Αλλα για πολλα αλλα ματς που εχουν προηγηθει!..
           Ολοι, εναντίον ενος! Αυτο πρεπει να προσέξει ο Θρυλος! Το γιατι έφθασε εδω...
           Ενα αλλο στοιχείο, που ο Ολυμπιακος θα πρεπει να προσέξει ιδιαιτερα πολυ, ειναι το γεγονος, πως πλεον δεν..."περνάει" καλα, παίζοντας είτε στο "Γεωργιος Καραισκακης", είτε εκτός έδρας! Και αυτο επειδη ολοι θελουν να τον κερδίσουν! Ετσι αγωνίζονται "κλειστά"! Με διπλή αμυντική ζώνη (το ιδιο επαιξε και ο ΠΑΟΚ και με δυο,επιθέσεις πηρε την νικη, μεσα στο "Καραισκακης") και με τους 11 μπροστα απο τον τερματοφύλακα της ομαδας τους! Μοναδικός σκοπός τους, ειναι να μην "πατήσει" ΟΥΔΕΙΣ παίκτης του Ολυμπιακου την περιοχή! Και στην...παγίδα αυτη "επεσε" οχι λιγες φορες ο Ολυμπιακος και εχασε, "πεταξε" πολύτιμους βαθμούς! Θα πρεπει λοιπον να αλλάξει, τον τροπο των επιθέσεων του, ο Ολυμπιακος! Κατι που εκανε πολυ ωραία και έξυπνα χθες (ιδιαιτερα στο δεύτερο ημίχρονο...) και απο τα πλαγιά να..."κτυπήσει το κακο"! Ετσι χθες ισοφάρισε 1-1... Και νικησε με 2-1, "γυρίζοντας" τον αγώνα! Βεβαια αμυντικά, εχει μεγαλο προβλημα ο Ολυμπιακος! Και εδω θα πρεπει ο Βαγγελης Μαρινακης και ο Μιτσελ να ρίξουν ολο το βάρος τους και να να διορθώσουν τα λάθη! Λύση τωρα, λοιπον!..
           Η, μηπως κανω λαθος;
                                                                                                     Γιώργος Κοντονής







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου