ΛΟΓΙΑ... ΛΟΓΙΑ...

• Οτι τοτε το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ τωρα!
• "Απο λογια...,αλλο τιποτα..."!
• Προεδρος, απο αυτην την Βουλη!

           Στα βήματα εκεινου...
           Ναι!
           Και μαλιστα τα ακολουθεί πίστα!
           Ομως, ισως να μην ειναι τοσο...πειστικός, οσο εκεινος!
           Παρ'ολα αυτα ο κοσμος κρατάει και μια...πισινή!
           Ο λογος για τον Αλεξη Τσιπρα,ο οποιος εδω και καιρο εχει αρχίσει την..."προεκλογική του πορεία"! Βεβαια ολοι οι συνεργάτες του, καθως και ο απλός κοσμος, οπως και ο ίδιος αλλωστε δεν το...πολυπιστεύουν! Το γεγονος πως ακολουθεί πιστα τα...βήματα του Ανδρεα Παπανδρεου, δεν ειναι καθόλου καλο, οπως υποστηρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι!!!
           Κανει δηλαδη, οτι τοτε το ΠΑΣΟΚ!!!
           Ρεε παιδι μου ολοι τους δεν καταλαβαίνουν απο τιποτα! Στρατιωτάκια...
           Μου αρέσει που ο Αλεξης Τσιπρας εχει επιβάλει σε ολους τους βουλευτες του "κλειστό στομα"!!! Ετσι ΟΥΔΕΙΣ απο τους βουλευτες του, μπορει να "βγει" στην τηλεοραση, εστω για να κανει καποιες δηλώσεις για τον...καιρο!!!
           Το προνόμιο αυτο το εχουν καποιοι λίγοι...
           Οι αλλοι πρεπει να ζητήσουν την...αδεια απο τον κ. Λαφαζανη! Εαν λοιπον ο..."σκληρός του ΣΥΡΙΖΑ" πει ναι, τοτε ο "κύριος βουλευτης" θα παει σε συνεντευξη στην τηλεοραση, στο ραδιοφωνο, η στις εφημεριδες!
           Το..."κλειστό στομα", δεν ειχε επιβληθεί ουτε και απο την Χουντα, σε εκεινη την ομαδα των...εκλεκτών (300 ηταν;) που ειχαν σχηματίσει την "Συμβουλευτική Ομαδα" (αν θυμάμαι καλα τον τίτλο...) και που μεσα στην Βουλη, στον Ναο της Δημοκρατιας, έπαιρναν υποτίθεται αποφάσεις!!!
           Ο Αλεξης Τσιπρας που λέτε, εχει επιβάλει αυτον τον...Νόμο! "Ουδεις μιλάει πλην εκείνων που γνωρίζουν το θεμα, αλλα και αυτων που αποτελούν τις...συνιστώσες"!!! Λεει η αποφαση του πολιτικού γραφείου της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης!
           Τοσο σκληρός ειναι ο Αλεξης Τσιπρας, που δεν αφήνει τους βουλευτες του να καταθέσουν ουτε τροπολογία, αλλα ουτε και ερωτησεις στην Βουλη! Απλως τους εχει μετατρέψει σε...χειροκροτητές! Αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως!
           Απορώ ομως πως οι βουλευτες του, δεν εχουν ακομα αντιδράσει! Δεν εχουν ξεσηκωθεί! Δεν ειναι λιγο, να σε λενε ολοι οι αλλοι, οτι εισαι...πιόνι του Αλεξη! Και οτι σε κανει οτι θελει... Ετσι δεν ειναι; 
           Τωρα...
           Σε καθε ομιλια του, ο Αλεξης, βάζει μια..."κασέτα στο μαγνητοφωνο" και δεν...σταματάει ουτε ακομα, οταν καποιοι του φωναζουν "Μαζυ σου Αλεξη..."!!! 
           Ρεε Αλεξη ολο λογια... Λογια... Λογια... Δεν βαρέθηκες πια; 
           Μπουχτίσαμε!
           Ο κοσμος δεν τα...γουστάρει! Οπως δεν...γουστάρει και εσένα!
           Δεν το εχεις ακομα καταλαβει;
           Δεν εχεις αντιληφθεί οτι, απο αυτη την Βουλη θα βγει Προεδρος της Δημοκρατιας;
           Ε;
                                                                                                              Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου