ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

• Δεν πιστευω στις δημοσκοπησεις...
• Κοντα στο 60% του λαου, λεει ΟΧΙ στις εκλογες!
• Το εκλογικό σώμα, υπέρ της εκλογης Προεδρου!

           Δεν πιστευω στις δημοσκοπησεις...
           Αυτο το ξεκαθαρίζω απο την αρχη!
           Ειναι ομως ενα εργαλείο για ολους! Πολυ δε περισσοτερο για τα ιδια τα Κομματα, τα οποια μπορουν με γνώμονα μια δημοσκόπηση να..."χαράξουν" τα μελλοντικά τους σχέδια! Βεβαια το καθε Κομμα, εχει και τις δικες τους, κρυφές δημοσκοπησεις! Δημοσκοπησεις, που "πανω κατω" ισως να "λενε την αληθεια"! Ειναι γεγονος, πως οι δημοσκοπησεις, ετσι οπως γίνονται εδω στην Ελλαδα, ποτέ δεν προκειται να παρουσιάσουν την "πραγματικη εικόνα"! Και αυτο γιατι ισχύει το..."οτι πληρώνεις παιρνεις"!!! Αυτο σημαίνει, πως ενα κομμα που παραγγέλνει σε μια εταιρεία μια δημοσκόπηση, περιμένει να δει την πραγματικη εικόνα του κοσμου... Ομως και προκειμενου να μην φέρουν σε δυσκολη θεση το κομμα που εχει κανει και την παραγγελία, το αποτελεσμα ειναι αρεστό μονο στο κομμα!..
           Οχι!
           Οχι, δεν ειναι ολες οι Δημοσκοπικες Εταιρείες ετσι! Σέβονται την ιστορία τους και δεν την..."θυσιάζουν στο βωμο της σκοπημοτητας", οπως κανουν καποιες αλλες! Ετσι;
           Τωρα...
           Τωρα, απο τις τελευταίες δημοσκοπησεις (ρεε παιδι μου ειναι πολλες και που να...πρωτοριξεις το βλέμμα σου...) προσωπικα, θα κρατήσω μονο εκεινη, στην οποια ολες οι Δημοσκοπικες Εταιρείες, συμφώνουν απόλυτα! Εχουν σχεδον το ιδιο ποσοστο! Και αυτο, ειναι που δείχνει την σωστη, την πραγματικη "εικόνα του κοσμου"!!! 
           Και ναι...
           Ναι, ο λαος, ο κοσμος δίνει την σωστη, την απάντηση εκεινη που παρουσιάζει το θελω ολου του Ελληνικου λαου, στο ερωτημα των δημοσκόπων: "Θελετε προωρες εκλογες;"! 
           Το ΟΧΙ, λοιπον κυριαρχεί!
           Ετσι κοντα στο 60% δεν επιθυμούν "προωρες εκλογες"!!!
           Και αυτο σημαίνει οτι αυτη η Βουλη βγαζει...,η, πρεπει να βγάλει, να αναδείξει Προεδρο της Δημοκρατιας!
           Για αυτο, σας ειπα οτι προσωπικα κρατάω ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Ειναι η μονη που λεει, παρουσιάζει την πραγματικη εικόνα του λαου! Και πολυ περισσοτερο τα θελω του λαου μας! Και τα θελω του, ειναι: ΟΧΙ, σε προωρες εκλογες! Και εκλογη Προεδρου Δημοκρατιας, απο την πατούσα Βουλη!!! Έγινα αντιληπτός;
                                                                                                        Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου