ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΘΕ... ΚΥΡΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ...

• Τον χειροκρότησαν ολοι!
• "Τιμή μου που φόρεσα την φανέλα του..."!
• Ο Ερικ Αμπινταλ επαιξε για τελευταία φορα στην Μυτιληνη!

           "Ηταν τιμή για το ποδοσφαιρο μας, που ενας τοσο μεγάλος ποδοσφαιριστής, οπως ο Εερικ Αμπινταλ, "πάτησε" τα Ελληνικα γήπεδα..."! Δήλωσε στο τέλος του αγώνα Ολυμπιακου-Πανιωνιου (2-0) ο προπονητής της ομαδας της Νεας Σμύρνης ο κ. Ουζουνιδης!!!
           Και εχει απόλυτα δίκιο!
           Ετσι ειναι. Ο Ερικ Αμπινταλ, ειναι ενας μεγάλος ποδοσφαιριστής! 
           Ενας ποδοσφαιριστής κόσμημα!
             Ενας ποδοσφαιριστής παράδειγμα προς μίμηση!
             Ο Ερικ Αμπινταλ, εκτός απο ποδοσφαιριστής, ειναι μαχητής της ζωης! 
           Και ναι! Εδωσε μάχες με τον καρκίνο και ΝΙΚΗΣΕ! Βγηκε ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ!
            Αυτος ο ποδοσφαιριστής ήρθε στον Ολυμπιακο και φόρεσε την φανέλα του! Και πραγματικα ειναι τιμή για το ποδοσφαιρο μας, που ο Ερικ Αμπινταλ αγωνίστηκε στα γήπεδα μας!!!
            Ομως...
          Ομως, λίγοι ειναι εκείνοι που κατάλαβαν ποσο μεγαλη προσωπικότητα ειναι ο Ερικ Αμπινταλ! Ειναι γεγονος πως εγραψε με χρυσά γράμματα χιλιάδες σελίδες, στην μεγαλη ιστορία της Μπαρτσελονα! 
            Ο Γαλλος ποδοσφαιριστής, ο Ερικ Αμπινταλ, στη αποχαιρετιστηρια συνεντευξη Τυπου, που εδωσε την Παρασκευη, τόνισε οτι, "στις δύσκολες στιγμές πρεπει να εισαι αποφασιστηκος. Χρησιμοποίησα το ποδοσφαιρο για να ξεχασω την ασθένεια μου. Εχω μεγαλη πιστη μεσα μου και την χρησιμοποίησα για να ξεπεράσω αυτο το προβλημα. Να ξαναπαίξω ποδοσφαιρο..."!!!
            Ο Ερικ Αμπινταλ, ενα παγκόσμιο αστέρι, το βραδυ του Σαββάτου εβαλε τέλος στην μεγαλη, στην λαμπρή ποδοσφαιρική του καριέρα, στην όμορφη Μυτιληνη, εκει οπου ο Ολυμπιακος με καλύτερο παίκτη τον ιδιο τον Αμπινταλ, συνέτριψε την Καλλονη με 5-0!!!  
            Στο παιχνιδι αυτο, ο Ερικ Αμπινταλ επαιξε σε ολο τον αγώνα! Δυο λεπτα πριν απο το τέλος, τον κάλεσε ο προπονητής του ο Μιτσελ! Και ολοι καταλαβαίνουμε εκεινη την στιγμη το τι εγινε! Ολο το γηπεδο χειροκροτησε τον τεράστιον αυτον ποδοσφαιριστή, που επαιξε μπαλα, για τελευταία φορα! Απο αυριο ο Ερικ Αμπινταλ, αναλαμβάνει προπονητής των Ακαδημιών της Μπαρτσελονα!
           Ακομα, θα πρεπει να σας πω, πως ο Ερικ Αμπινταλ, οπως εγινε γνωστο χθες, αναλαμβάνει ρόλο μεγαλο και σπουδαιο και στον Ολυμπιακο, "τον οποιο θα εχω παντα στην καρδια μου", οπως ειπε ο ίδιος, λιγες ώρες πριν πετάξει για την αγαπημένη του Βαρκελονη...
           Κύριος ήρθε...  Και
           Κύριος φευγει...
                                                                                                                   Γιώργος Κοντονής
             







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου