"ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ..."!!!

• Οπως..."αλλος με την βάρκα μου"!
• Ελα! Έλα και εσυ...
• Η...δεξαμενή που...αδειάζει!

           Δεν μπορει...
           Την όμορφη κινηματογραφική ταινία με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλακη "Μανταλένα" (αν θυμάμαι καλα...) θα την εχετε απολαύσει!..
           Και καποιοι, οπως και εγω, ισως την εχετε δει πανω απο δυο, η τρεις φορες! Ε; 
           Άρα ολοι θυμόμαστε και τον αειμνηστο Παντελή Ζερβό που ειχε το ρολο του ιερέα, να λεει "Συγχωραμε Θεε Μου, αλλα για το ορφανό..." και αμέσως να σπρώχνει την Αλίκη Βουγιουκλακη προς την θαλασσα οπου, ο παπάς εριξε τον Τίμιο Σταυρο, την ημερα του Αγιασμού των Υδάτων! Και ασφαλως, ολοι θυμόμαστε τι ακολούθησε...  Την συνεχεια...
           "Μην ειναι θέλημα Θεού..." Ειπε Παντελης Ζερβός, οταν η Αλίκη "έπιασε" και του εδωσε τον Τίμιο Σταυρο και συνέχισε... "Το αδικήσαμε το ορφανό...,το καψερο"!!! 
           Και απο εκει και μετα η...βάρκα της Αλίκης Βουγιουκλακη, ηταν γεματη κοσμο...
           "Αλλος με την βάρκα μου..."! Φώναζε η Αλίκη και η βάρκα της έφευγε παντοτε γεματη κοσμο!
           Κάπως ετσι...
           Για την ακρίβεια, ετσι σκέφτηκε και ο πρωην πρωθυπουργος Γιώργος Ανδρεα Παπανδρεου και φωναξε. "ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ..."!!! Και κατα τα φαινόμενα οπου να'ναι, θα ανακοινώσει την ίδρυση ενος νεου Κινήματος, οπως ο ίδιος άφησε και αφήνει να εννοηθεί σε καθε ομιλια του, σε καθε επαφή με τον κοσμο! Το ιδιο εκανε και πριν λιγες ημερες στην Κοζάνη! 
           Εμμέσως και σαφώς λοιπον ανακοινωσε την ίδρυση Κόμματος, η μάλλον Κινήματος, εφ'οσον δεν βγάλει αυτη η Βουλη Προεδρο Δημοκρατιας και η χωρα συρθεί απο κάποιους...σωτήρες (ετσι δεν ειναι Αλεξη μιυ;) σε προωρες εκλογες!!!
           Μαλιστα, οπως εμαθα ο Γιωργος Ανδρεα Παπανδρεου, ο ανθρωπος που μας εβαλε στο ΔΝΤ, κυκλοφορεί τελευταία "με λίστες ονομάτων στα χερια του, ενω το κινητο του τηλεφωνο δεν σταματάει να κτυπάει..."!!!
           "Έλα... Έλα και εσυ..."!!!
           "Αλλος. Αλλος με το Κομμα μου..."!!!
           "Η χωρα χρειάζεται αλλαγές και μεταρρυθμίσεις..."!!!!!
           Αυτα, ειναι τα μήνυμα που στελνει ο κ. Παπανδρεου, προς καθε κατεύθυνση! Ακούγεται πως, εχει "πάρει" με το μερος του και ολους εκείνους τους παλιούς συνεργάτες του, που πλεον εχουν...κατακλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ!!!
           Ετσι η..."δεξαμενή" της αριστερής πτέρυγας (ΣΥΡΙΖΑ κλπ) εχει αρχίσει, απο τωρα να...αδειάζει!!! Και αυτο ειναι που φοβάται ο Αλεξης Τσιπρας και ολοι οι ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ!!!
           "Γιώργο προχώρα..."! Ειπε ο Γιωργος Ανδρεα Παπανδρεου, οτι του φωνάζει ο λαος, οπου και αν παει.. "Γιώργο προχώρα..."!!! Δεν ξερω, ομως αν σε θελει η χωρα!!!
                                                                                                   Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου