ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

• Δεν βρήκε εγκληματική ενεργεια...
• Τα...γύρισε στην Επιτροπη ο Παυλος Χαικαλης!
• Στο αρχείο "μπήκε" η υποθεση...

           Και τωρα;
           Ναι τωρα τι γινεται; 
           Που παει το...πράγμα;
           Γιατι αυτη η ξευτίλα;
           Ολα ηταν σκηνοθετημένα σε μια φαρσοκωμωδία!
           Αληθεια τι εχει να πει, εκτός απο την ανακοίνωση που εκανε για να..."καλύψει" την "αμηχανία ολων", τι εχει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαιτερα ο Αλεξης Τσιπρας, ο οποιος έσπευσε, μολις εγινε η καταγγελία, να την υιοθετήσει;
           Και μην μου πείτε, οτι "στην πολιτική ολα επιτρεπονται"! Οπως σκέπτονται καποιοι, προκειμενου "να καλύψουν αλλες σκοτεινές υποθέσεις τους"! Δεν ειναι ομως ετσι... Ο λαος πλεον δεν τα...τρώει κατι τετοια! Και αυτο, ισως να μην θελουν να το καταλάβουν  οι "κυριοι βουλευτες"!!!
           Ναι...
           Ναι, στην πολιτική ΠΟΤΕ, δεν πρεπει να λες ΠΟΤΕ!!!! Την μια στιγμη λες οτι "αυτο δεν μπορει να γινει με τιποτα"! Και την αμέσως επόμενη στιγμη αυτο το "με τιποτα", διαγράφεται και γινεται το ακριβώς αντίθετο!
           Στο πολιτικο παιχνιδι πλεον μπαίνει και η απόπειρα δωροδοκίας...,η, δήθεν δωροδοκίας!!! Ετσι φθάσαμε και στην "καταγγελία του γνωστού ηθοποιού και βουλευτή των ΑΝ ΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, η οποια ομως "επεσε σαν χάρτινος πύργος"!!!
           Και τωρα;
           Αφου η γνωστη "απόπειρα δωροδοκίας Χαϊκάλη" μπήκε στο αρχείο! Τωρα τι γινεται; Τι αλλο θα σκεφτούν καποιοι για να πλήξουν την Πατριδα μας; Γιατι ολα αυτα, δεν πλήττουν την (καθε) Κυβερνηση και τον (καθε) Πρωθυπουργο, που σημερα τυχαίνει να ειναι ο Αντωνης Σαμαρας; Ετσι; Ε;
           Ειναι αληθεια!
           Ο απλός πολίτης, ο κοσμος δηλαδη, ουδέποτε πίστεψε οτι μπορει κάποιος που δεν εχει...μια! Δεν εχει χρήματα, να προτείνει σε καποιον, ενα μεγαλο χρηματικό ποσο, (3.000.000 ευρω!!!!!) για να ψηφίσει, να πει ΝΑΙ για την εκλογη Προεδρου της Δημοκρατιας!!!
           Το ιδιο λοιπον, εκανε και ο Εισαγγελεας, ο Παναγιώτης Παναγιώτοπουλος, ο οποιος έθεσε την γνωστη υποθεση "δωροδοκίας Χαϊκάλη" στο αρχείο! Στην ανακοίνωση του μαλιστα τονιζει μεταξυ άλλων. "Δεν προέκυψε κανενα στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος, ουτε προέκυψε η βασιμότητα της καταγγελίας"! 
            Και με αυτο το σκεπτικο η υποθεση "μπήκε" στο αρχείο!
            Και τωρα;
            Ο Παυλος Χαικαλης, προσπάθησε να τα..."γυρισει" στην Επιτροπη Δεοντολογίας...
            Και ακομα, τωρα...
            Τωρα τι γινεται κυριοι οργανωτές τέτοιων υποθέσεων; Ποιο ειναι το επόμενο...βήμα σας; Ε;
            Το αποτελεσμα παντως, αυτής της...υπόθεσης θα φανεί αποψε στην Βουλη, στην δευτερη εκλογη Προεδρου της Δημοκρατιας και πολυ περισσοτερο στην τριτη, στις 29 Δεκεμβρίου 2014...
            Ετσι δεν ειναι;
                                                                                                          Γιώργος Κοντονής






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου