ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ...

• Η ευθύνη των βουλευτων....
• Εχουν βρεθει οι δωδεκα;
• "Κολπο γκρόσο", η, εκλογες!

           Απομένουν λιγες ώρες...
           Λιγες ώρες, πριν απο την μεγαλη αποφαση...
           Ώρες πριν απο το ΝΑΙ!  Η, απο το ΟΧΙ! 
           Απο την πρόοδο...  Η, απο το...πισωγυρισμα! Στην καταστροφή...
           Την Δευτερα 29 Δεκεμβρίου 2014, λοιπον παίζονται ολα! Παίζεται η τύχη και το μέλλον αυτής της χωρας! Το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονιών μας! 
           Μεθαύριο εχουμε την τριτη και τελευταία εκλογική αναμέτρηση, για την εκλογη Προεδρου της Δημοκρατιας. Η..."βγαινει" Προεδρος...  Η..."παμε" σε εκλογες, στο τέλος του Ιανουαριου, η στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2015!
           Ο πρωθυπουργος Αντωνης Σαμαρας, που επισήμως απο το Μέγαρο Μαξιμου διαμηνύεται πως,  "οτι ηταν να κανει ο πρωθυπουργος το εκανε με το διάγγελμα της (περασμένης) Κυριακής"!..
             Ομως...
           Ομως τιποτα δεν αποκλείεται μεσα στις επόμενες ώρες ο Αντωνης Σαμαρας, να αναλαβει και νεα πρωτοβουλία, θέτοντας τους βουλευτες προ των ευθυνών τους... Να κανει δηλαδη ενα νεο "κόλπο γκρόσο"!!!
             Ειναι γεγονος οτι σε αυτη την ψηφοφορια δεν θα υπάρξει παρών! 
           Ολοι οι βουλευτες ανάλαμβανουν την μεγαλη ευθύνη στην νεώτερη ιστορια της Ελλαδος, με το ΝΑΙ, η με το ΟΧΙ, που θα...φωνάξουν το μεσημερι της ερχόμενης Δευτέρας.
           Βεβαια για τους 180 υπολείπονται ακομα 12 βουλευτες, οι οποιοι και αναζητούνται απο τους ΑΝ ΕΛ και απο τους ΔΗΜΑΡ!!!
           Ο πρωθυπουργος λοιπον τις επόμενες ώρες θα αναλαβει την πρωτοβουλία και θα ενημερώσει τοσο τους βουλευτες, οσο και τον Ελληνικο λαο, για το τι μπορει να συμβει, εαν αυτη η Βουλη δεν βγάλει Προεδρο της Δημοκρατιας...
             Ειναι γεγονος, οτι βρισκόμαστε μπροστα σε ενα μεγαλο κίνδυνο! Στον κίνδυνο η χωρα μας να καταστραφεί! Να...ξανακυλήσει! Και τοτε τα πραγματα να γινουν πιο χειροτερα! Για αυτο η ευθύνη των βουλευτων ειναι μεγαλη!
             Μπροστα στην ευθύνη αυτη οι "εκλεκτοι" μας πρεπει να αποφασίσουν για το συμφέρον της πατριδας και οχι για το Κομμα! Να βάλουν δηλαδη το χερι στην καρδια και να ψηφίσουν για το καλο της χωρας και μονο, που ειναι η εκλογη Προεδρου της Δημοκρατιας.
           Αγαπάς την Ελλαδα;
           Ψήφισε ΝΑΙ την Δευτερα...
                                                                                                                           Γιώργος Κοντονής



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου