ΕΓΚΛΗΜΑ!!!

• Ανιστόρητος, ο Σταματης Κραουνακης!
• Μετα το έγκλημα, η συγγνώμη...
• Η υπεράσπιση του, απο τον ΣΥΡΙΖΑ!

           "Μοιάζει...
           Ναι μοιάζει με κάποιους εγκληματίες, που ενω με καποια σκοπιμότητα φθάνουν στον φόνο, εγκληματούν, υστερα απο λιγο ζητουν συγγνώμη, λέγοντας οτι δεν ειχαν πρόθεση..."!!!
           Με τα λογια αυτα ενας καλος φιλος απο το Μέγαρο Μαξιμου, που ειναι απο τα σπουδαια, και μαλιστα απο τα πολυ σπουδαια εργαλεία του Πρωθυπουργου, απάντησε στο ερωτημα μου. "Ρεε εσυ..., τι γινεται με τον Σταμάτη Κραουνάκη;
           Η υποθεση, που πηρε μεγάλες διαστάσεις και που " σήκωσε θύελλα αντιδράσεων", οχι μονο εδω στην Αθηνα, αλλα ιδιαιτερα πολυ στην όμορφη Θεσσαλονικη μας, παίχτηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπη πριν απο μερικές ημερες! Καλεσμένος ο εκκεντρικός Σταματης Κραουνακης, ο οποιος αναφερομενος στην Βόρειο Ελλαδα τόνισε, χωρις τον παραμικρό δισταγμό. "Ήρθε φιλος απο τη Βόρεια Ελλαδα και μου έλεγε: Ποσα χρονια μιλανε οι Βορειοελλαδιτες Ελληνικα; Εκατο; Μιλαγανε  Βουλγαρικά πριν απο τις απελευθερώσεις. Σου λενε δεν καταλάβαιναν την Ελληνικη πανω απο την Λαμία..."!!!!
           Στο άκουσμα ολων αυτων οι Θεσσαλονικείς και γενικα ολοι οι Βορειοελλαδιτες, αφου πρωτα "στόλισαν" με "μπόλικα κοσμητικά επίθετα τον Κραουνάκη", ξεκίνησαν τις αντιδρασεις προς ολες τις πλευρές και προς ολους! 
           Χαρακτήρισαν δε, ολα τα social media, τον εν λόγω μουσικοσυνθέτη ως...
           Ανιστόρητο!
           Προκλητικό!
           Ανθέλληνα! Και...
           Σκοπιανό!
           Υστερα απο την "θύελλα των διαμαρτυριών", ο Σταματης Κραουνακης αναγκαστηκε να γράψει στην προσωπική του σελίδα οτι, "...μίλησα για πολλα. Ανάμεσα σ'αυτα για την ελευθερία της γλώσσας και της ψυχης... Μια, δυο κουβεντες για την γλώσσα παρερμηνεύθηκαν, παρεξηγήθηκαν..."!!! Ειπε...
           "Ουδεμία δικαιολογία πιάνει..."!..  Μου έλεγε αργα το βραδυ χθες, ενας πολυ φιλος μου, πολιτικός Μακεδονας, που εχει δώσει τα παντα για την Θεσσαλονικη, την οποια υπηρέτησε και υπηρετεί απο διαφορες υψηλές θεσεις που τον κατέταξε ο λαος της!!!
           Και εδω που τα λεμε εχει δίκιο! Πως ειναι δυνατον, να "σκοτώνεις" πρωτα να κανεις έγκλημα δηλαδη και έπειτα να κλαις τον νεκρό; Γινεται; Δεν γινεται; Εκτός και αν δεν πιστεύεις σε τιποτα!!!
           Αληθεια ο ΣΥΡΙΖΑ, μέλος...,η, φιλος του οποιου ειναι ο κ. Κραουνακης, πως θα αντιδράσει; Και ελπίζω, οχι με μια...ανακοίνωση του τυπου. "Φταίει η Κυβερνηση! Ζητάμε εκλογες..."!!!!! Ετσι; Πολυ σωστα η Νεα Δημοκρατια, ζητησε και ζητάει απο το κομμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης "να τον αποπέμψει απο το κλαμπ των φίλων του"!!!
           Περιμένω να δω την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και την θεση του Αλεξη Τσιπρα!!! 
           Εσεις;
                                                                                                     Γιώργος Κοντονής








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου