ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

• Ζητάει, τωρα να εφαρμοστεί ο Νόομος!
• Λιποθύμησε απο την απεργία πεινας...
• "Εκαψαν" την Αθηνα, οι "δικοι" του!

          Αυτος που πολεμάει τους Νόμους του Κρατους και τους πολεμάει σκληρα, θελει τωρα στην περιπτωση του, να... εφαρμοστεί ο Νόμος!!! 
          Αληθεια;
          Αληθεια, πως γινεται αυτο;
          Να εισαι, η, να δηλώνεις πολέμιος του Κρατους, με λίγα λογια να εισαι Αναρχικός και οταν σε "πιάσουν", σε συλλάβουν, να ζητάς "να εφαρμοστεί κατα γράμμα ο Νόμος"!!!
           Βεβαια, ο Νόμος προβλεπει χορήγηση αδειών σε ολους τους κρατούμενους, οι οποιοι σπουδάζουν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χωρας... Ομως...
           Ομως οταν προκειται για τρομοκράτες, "για κατηγορίες σχετικές με τρομοκρατία (ετσι αναφέρει ο Νόμος) το δικαστηριο δύναται να μπλοκάρει την χορήγηση άδειας", οπως εγινε και στην περιπτωση του υπόδικου νεαρού Νίκου Ρωμανού, ο οποιος εχει πετυχει-περασει στο ΤΕΙ του Πειραια! Μπορει βεβαια να παρακολουθεί τα μαθήματα απο το κελί, οπως ορίζει ο Νόμος!
           Τωρα....
           Τωρα και υστερα απο τις αντιδρασεις, την απεργία πεινας που κανει ο ίδιος (λιποθυμησε χθες), με το κάψιμο αυτοκινήτων και την αναστάτωση στην Αθηνα, υπαρχει πρωτοβουλία της Κυβερνησης να αλλάξει, να υπάρξει δηλαδη "Νομοθετική Ρύθμιση" ώστε και σε περιπτωση οπως του νεαρού να γινεται η αίτηση αποδεκτή απο το δικαστήριο! "Το ζητούμενο ειναι να τελειώνει τις σπουδές του, η να βγει έξω;", οπως τόνισε χαρακτηριστικα με το δίκιο του ο υπουργος Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου!
            Ρεε παιδια, εκεινο που δεν μπορω να καταλάβω στην περιπτωση αυτου του νεαρού ειναι τουτο.
            Ο ίδιος ο νεαρος λεει, "ειμαι πολιτικός κρατούμενος"!!!!!
            "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ"!!!!! 
            Επαναλαμβάνουν ο πατέρας του και πολλοι αλλοι!
            Και αληθεια απο που βγαινει πως, εκεινος που πολεμάει το Κρατος, οταν συλλαμβάνεται να λεει, πως ειναι "πολιτικός κρατούμενος"!!!!! 
            Αυτο δεν μπορει να το...συλλάβει ανθρώπινος νους! Οποιους και αν ρωτησα οι εξηγήσεις που μου έδωσαν τελικα δεν...βγαζουν πουθενα! Σε κανενα συμπέρασμα!
            Αλλο πράγμα ο "πολιτικός κρατούμενος"! Και αλλο ο κρατούμενος για τρομοκρατικές ενέργειες...
            Ετσι δεν ειναι;
            Η, εχω άδικο;
                                                                                                       Γιώργος Κοντονής 







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου