ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!!!

Δεν μπορει τον εχουν...ματιασει!
• Με...πασούλες δεν κερδίζεις...
• Όσοι, δεν θελουν να πανε στο σπιτι τους...

           Δεν ειναι δυνατον...
         Δεν μπορει...,λαθος εχω κανει...
         Δεν το πιστευω αυτο που βλέπω...
         Οχι!!!
         Οχι, δεν ειναι αυτος ο δικός μου...,ο δικός μας ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!
         Ειναι αλλος...
         Ειναι ξένος σε εμας!
         Δεν εχει καμια σχέση με τον δικο μου...τον δικο μας Ολυμπιακο, που οταν έμπαινε στο γηπεδο αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο των αντιπάλων! Έτρεμαν στην κυριολεξία οι αντίπαλοι, στο.. αντίκρυσμα και μονο της ερυθρόλευκης φανέλας!!!
         Αυτος που σημερα βλέπουμε, ειναι ενας αλλος Ολυμπιακος!!! 
         Ειναι ενας Ολυμπιακος, απο άλλον πλανήτη! Για την ακρίβεια απο πολλους άλλους και διαφορετικούς πλανήτες!!!
           Ειναι ο Ολυμπιακος του άντε να περασει η ώρα, να σφυρίξει το τέλος του παιχνιδιού ο διαιτητής και να παμε σπιτι μας!!!
           Ειναι ενας Ολυμπιακος της αδιαφορίας, απο τους ίδιους τους παίκτες του, που καποτε αλλοι συναδελφοι τους "έτρωγαν σίδερα" και "έβγαζαν φωτιές"!!! 
          Που ειναι ρεε, η μαγκιά σας; Και μαγκιά δεν ειναι, το να λεμε λογια!!! Οτι θα τους κερδίσουμε!!! Θα τους..."σχισουμε"!!! Μαγκιά ειναι να μπαίνεις στο γηπεδο και παίζοντας δυνατά, οχι αντιαθλητικά, να κερδίζεις τους αντιπάλους σου!!! Ναι... Ναι... Αυτη ειναι μαγκιά!!! Ολα τα αλλα, ειναι λογια του αερα και μονο!!!
            Με πασούλες, δεν κερδίζεις!!! Το ιδιο και με...καμινάδες, συγγνώμη με σέντρες!!!
            Τι να το κανω εγω που ο Ολυμπιακος και στον αγώνα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποιος την Τεταρτη που περασε, ειχε "φάει" τέσσερα γκολ απο τον Λεβαδειακο και μαλιστα μεσα στο γηπεδο του, κέρδισε πανω απο 20 κόρνερ, περισσοτερα απο πενηντα φάουλ και  ειχε την μπαλα στην κατοχη του, πιο πολυ, απο το 70%!!!
           Στο ποδοσφαιρο το μονο που μετράει, ειναι το γκολ! Και τετοιο ο Ολυμπιακος δυσκολεύεται να πετυχει, τωρα τελευταία, οπως το απεδειξε στο ντερμπι με τον ΠΑΟΚ (εχασε στο "Γεωργιος Καραισκακης" απο την ομαδα της Θεσσαλονίκης με 2-1!!!) καθως και στον αγώνα του, με τον ΠΑΣ Γιάννινα (παλι στο "Γεωργιος Καραισκακης") πριν λιγες ώρες, οταν παρεχώρησε ισοπαλία 2-2!!! Μια ισοπαλία, η οποια παρα λιγο να, φερει "θύελλα" στις τάξεις των ερυθρολεύκων...
           Τωρα...
          Τωρα, η τελευταία ευκαιρια για τους παίκτες και τον προπονητη τους, που δίνουν οι φίλαθλοι, ειναι η ερχόμενη Τριτη, στον αγώνα με την Μαλμε!!! Εαν κερδίσει, θα ξεχαστούν καποια παρατράγουδα! Εαν χάσει τοτε τα πραγματα, θα ειναι πολυ πολυ σκούρα! Δύσκολα! Και επικίνδυνα! 
             Οποιος απο τους παίκτες δεν μπορει...,η δεν θελει μπορει να πάρει των οματιων του και να παει στο...καλο!!! Στο σπιτι του!!!!!
            Κρίμα γιατι ο κοσμος ειχε άπολυτη εμπιστοσύνη στους  παίκτες του Ολυμπιακου και αυτοι τον πρόδωσαν!!!!
            Ντροπη ρεεεεε...
                                                                                                    Γιώργος Κοντονής







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου