"Π Ε Ρ Α Σ Ε" !!!

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2015!
• Τον καταψήφισε ολη η Αντιπολιτευση!
• Δεν υπήρξε καμια έκπληξη...

           "Κυρίες και κυριοι συναδελφοι, εχω την τιμή να ανακοινώσω στο σώμα
           το αποτελεσμα της ψηφοφορίας για τον προϋπολογισμό του 2015.
           • Ψήφισαν   290 Βουλευτες.
           • Υπερ του προυπολογισμού ψήφισαν 155 βουλευτες!  Και
           • Κατα ψήφισαν 134!  Ενω 
           • Ενας δήλωσε "παρών"!.."
           Με αυτα τα λογια ο πρόεδρος της Βουλης Ευαγγελος Μειμαρακης, ανακοινωσε στο σώμα, τις πρώτες πρωινές ώρες σημερα, το αποτελεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας, για τον προϋπολογισμό του 2015, ο οποιος εγκρίθηκε-ψηφίστηκε με απόλυτη πλειοψηφία...
           Οι συζητήσεις, που ξεκίνησαν την Παρασκευη και εγιναν μεσα σε πολλες αντεγκλήσεις μεταξυ των βουλευτων της κυβερνησης και αυτων της αντιπολίτευσης, ολοκληρώθηκαν με την δευτερολογία του Πρωθυππουργου Αντωνη Σαμαρα, ο οποιος έθεσε τα πραγματα στην σωστη τους θεση! 
           Βεβαια και οπως παντα ο Αρχηγος της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλεξης Τσιπρας, αφου "τα εριξε" στην Κυβερνηση και προσωπικα στον Αντωνη Σαμαρα, ΖΗΤΗΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, κατα την προσφιλή του τακτικη!!!
           Απο την ονομαστική ψηφοφορια απουσίαζαν. Ο βουλευτης του ΠΑΣΟΚ Αχμετ Χατζή Οσμάν! Η ανεξάρτητη βουλευτης Χρυσούλας Γιαταγάνα! Και φυσικα οι "οκτω" βουλευτες της Χρυσης Αυγης, που εχουν προφυλακιστεί!
           "Παρών", ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτης Γρηγόρης Ψαριανος!
           Ετσι τον νεο προϋπολογισμό για το 2015, υπερψήφισαν τα κόμματα της συγκυβερνησης, η Νεα Δημοκρατια και το ΠΑΣΟΚ! Καθως και η ανεξάρτητη βουλευτης Κατερινα Μάρκου! Και βεβαια, τον καταψήφισαν ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, οπως ηταν αναμενόμενο!
           "Μετα απο πολλες δεκαετίες, η χωρα απέκτησε ισοσκελισμένο προϋπολογισμό..."! Δήλωσε ο πρωθυπουργος Αντωνης Σαμαρας, αμέσως μετα την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, απο τον πρόεδρο της Βουλης Ευαγγελο Μειμαρακη!
           "Το αποτελεσμα της ψηφοφορίας, αποδεικνύει οτι η Κυβερνηση ειναι πια ενα βήμα απο το τέλος..."! Τόνισε χαρακτηριστικα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξης Τσιπρας!
           Τωρα...
           Ολοι!
           Ναι, ολοι αντί να κρίνουν τον προϋπολογισμό αναφέρθηκαν μονο στον αειμνηστο  Γρηγοροπουλο και στον Ρωμανό, που "το παιδι πρεπει να βγαινει απο την φυλακή για να σπουδάσει"! Να βγει και να μην ξαναγυρίσει δηλαδη, οπως ο Ξηρός τοτε...
           Αλλα ρεε παιδι μου, αυτη την...μανια των ΣΥΡΙΖΑιων για τον "απεργο πεινας" Ρωμανό, δεν την καταλαβαίνω!
           Εδω, ο κοσμος καίγεται και αυτοι τον...χαβα τους! Κρίμα!
           Ο νεος προϋπολογισμός λοιπον "περασε", οπως προκειται να περασει...,για την ακρίβεια να εκλεγεί και ο νεος Πρόεδρος της Δημοκρατιας, απο την παρούσα Βιυλή, οπως θελει και επιθυμεί η πλειοψηφία του Ελληνικου Λαου... Εχουν βρεθει οι 180 βουλευτες, οπως ειπώθηκε-ακουστηκε χθες... 
           Σε αναμονή λοιπον και του αποτελέσματος αυτου...
                                                                                                             Γιώργος Κοντονής






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου