Ο...ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΕΞΗΣ!!!

• Ενα SPOT γεματο νοήματα!
• "Αναγκαίο καλό...", λεει ο Πάνος!
• Εκνευρισμένος ο Αλεξης Τσιπρας!

           Ουδεις!
           Ναι! Ουδεις το περίμενε, πως αυτο το διαφημιστικό τηλεοπτικό spot που ειναι μολις 36 δευτερόλεπτα, θα έφερνε τετοια αναστάτωση στις σχέσεις των Ανεξάρτητων Ελληνων με τον ΣΥΡΙΖΑ!
           Βεβαια ο Πάνος Καμμενος, δεν περίμενε αυτη την αντίδραση της Κουμουνδουρου, η οποια, οπως εμαθα εδω και μερικές ώρες "βράζει" στην κυριολεξία απο το νόημα και την σημασια του διαφημιστικού SPOT των ΑΝ ΕΛ!!!
           Μαλιστα στο κομμα του ΣΥΡΙΖΑ πιστευουν οτι ο Πάνος Καμμενος το εκανε ΣΚΟΠΙΜΑ! Και "γύρισε" αυτο το SPOT για  να πει...,να θυμίσει πιο σωστα στον Αλεξη Τσιπρα, οτι "χωρις εμένα δεν μπορεις να κανεις τιποτα..."!!! Αυτο το νόημα εχει αλλωστε και η πρόταση "Αναγκαίο καλο"!!!
           Και ναι!
           Ναι, εδω που τα λεμε δεν ειναι καθόλου κολακευτικό για τον προεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ολα οσα διεδραματιζονται στο "σενάριο" της διαφήμισης, οπου "ο...μικρός Αλεξης παιζει με το τραινακι του και καποια στιγμη απο αδιέξοδες κινησεις του, ο συρμός εκτροχιάζεται..."!!! Οποτε "ο...μικρός Αλεξης" φωνάζει τον "κύριο", που ειναι ο Πάνος Καμμενος "να τον βοηθήσει"!!! Αμεσως ο πρόεδρος των ΑΝ ΕΛ σπεύδει να βοηθήσει "τον...μικρο Αλεξη" για να ξαναβάλει το τραινακι του στις ράγες! Και λεει "στον...μικρο Αλεξη" χαρακτηριστικα τα εξής. "Οταν εισαι οδηγός πρεπει να ελέγχεις παντα την ταχύτητα. Ετσι το τραίνο δεν βγαινει ποτε απο τις ράγες..."!!! Τοτε "ο...μικρός Αλεξης" θέλοντας να ευχαριστήσει τον "κύριο", λεει. "Τελικα ήσουν παρα πολυ καλος"!!! Και...ερχεται η...θανατηφόρα ατάκα του Πάνου Καμμενου. "...Και αναγκαίος"!!!
            Παντως η ουσία ειναι στο τέλος...  
            Εκει, οπου εμφανίζεται η μητέρα του παιδιού και του φωνάζει. "Αλέξη...τελείωνε! Ξεκόλλα!"!!! 
            Με τον τροπο αυτον λοιπον παρουσιαζεται, η μαλλον εμφανίζεται ο Αλεξης Τσιπρας, σαν ενα παιδακι, το οποιον επιμόνως αναζητά καποιον να τον...κουμαντάρει για να μην εκτροχιάσει το τραίνο του!!!
            Μαλιστα σε ολους, ερχεται στο νου και το παιδικό τραγουδάκι. "Ο μικρός Αλεξης κάθεται και κλαίει..."!!! Στην περιπτωση με το τραινακι ομως  "ο...μικρός Αλεξης", ειναι πολυ θυμωμένος με τον Πανο Καμμενο!!!
            Και πολυ γρηγορα θα μάθουμε το πόσο ειναι θυμωμένος!!!!!
                                                                                                     Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου