ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

• Ο...λογαριασμός ανεβαίνει!
• Τι...παιρνουν τα Κομματα!
• Έκτακτη εκλογική χρηματοδότηση...

           Οταν θα έρθει ο λογαριασμός, τοτε θα...τραβάμε τα μαλλιά μας!
           Ειναι πολλα τα λεφτα! Τα λεφτα, που θα πληρώσουμε εμεις δυστυχως, οταν φθασει ο λογαριασμός στο...ταμείο!
           Ναι!
           Ναι, ειναι αληθεια! Ημερα με την ημερα τα έξοδα των εκλογών αναβαινουν! Και το ζήτημα ειναι, οτι ΟΥΔΕΙΣ γνωριζει που μπορει να φθασει! Δεν υπαρχει...ταβάνι! Και αυτο ειναι το προβλημα! Ενα προβλημα, που ενω πλησιάζεις στην λύση του, ερχονται, προστίθεται και αλλα και δυστυχως το προβλημα γινεται ακομα πιο δυσκολο!!!
           Μεχρι στιγμής τα Κομματα εχουν μοιραστεί το 60% της συνολικά προβλεπόμενης δαπάνης! Μολις πριν λιγες ώρες ανακοινώθηκε η κατανομή μιας νέας προεκλογικής χρηματοδότησης, κοντα στα δυόμιση εκατομμύρια ευρω! Για την ακρίβεια ειναι 2.400.000 ευρω, για τα κόμματα της Βουλης, αλλα και της Ευρωβουλης!
           Εκεινο ομως που αυτη την στιγμη ειναι εντυπωσιακό και που ερχεται οπως η...θύελλα ειναι "το Κονδύλη που κόπηκε για τα έξοδα των δικαστικών αντιπροσώπων, οι οποιο θα καλύψουν περισσοτερα απο 19.000 εκλογικά τμήματα" και που ειναι 20 εκατομμύρια ευρω!!! 
           Και ολα αυτα "ερχονται" την ώρα που η χωρα μας υποφέρει! Η οικονομικη κατασταση της, ειναι τραγικη! Και τα χρέη της μεγαλα!
           Μηπως ειναι ψέματα οτι ο κοσμος υποφέρει;
           Οτι πειναει; Οτι ειναι αστεγος; Οτι τα λουκετα...πεφτουν σαν την βροχη; Οτι η ανεργία ειναι στο φουλ;
           Και ενω ολα αυτα ολοι τα γνωρίζουμε και τα νιώθουμε στο πετσί μας, ηρθαν και οι εκλογες και έκατσαν οπως το...κερασάκι στην τούρτα! Ετσι αντι τα χρέη να μειώνονται αυξάνονται δυστυχως!!  
           Θα μου πείτε οτι ολα αυτα συμβαίνουν μονο σε τούτες τις εκλογες;
           Οχι! Οχι ασφαλως...
           Για φανταστείτε ομως τι θα γινει, εαν έχουμε απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις; Και αυτο θα γινει εαν δεν υπάρξει Κυβερνηση στις 26 Ιανουαριου!!!
           Η αληθεια ειναι πως ετσι οπως διαγράφονται τα γεγονότα, ειναι πολυ δυσκολο να εχουμε αυτοδύναμη Κυβερνηση! Ακομα και Κυβερνηση Συνασπισμού, ειναι δυσκολο να σχηματιστεί!.. Ετσι, θα παμε και παλι σε εκλογες! Και πολυ φοβαμαι πως ολο αυτο το...σκηνικο με τις πολλες εκλογικές αναμετρήσεις θα μας κοστίσει ακριβα! Και οχι μονο σε χρήματα, αλλα και στην πορεία της χωρας μας, στο να βγει απο το τέλμα που καποιοι γνωστοί την έριξαν!!!
          Ο Θεος να βάλει το χερι Του. Για την Ελλαδα πανω απο ολα. Την Πατριδα μας.
                                                                                                  Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου