Μ Π Ρ Ο Σ Τ Α Ρ Η Σ !!!

• Πρωτος στη μάχη ο Κωστας Καραμανλης...
• Η Θεσσαλονικη τον αποθέωσε!
• Συνωστισμός για μια χειραψία!

           Η Θεσσαλονικη με μια ανοικτή αγκαλιά, υποδέχτηκε τον πρωην πρωθυπουργο Κωστα Καραμανλη, ο οποιος εκτός απο το να παρακολουθήσει την ομιλια του εξαδέλφου του Κωστα Καραμανλη (ειναι γιος του Αχιλλέα Καραμανλη) εχει αρχίσει και τις περιοδείες του, προκειμενου να βοηθήσει το Κομμα του, σε τούτες τις κρίσιμες εκλογες!
           Ειναι η πρωτη φορα που υστερα απο πολλα πολλα χρονια, ο καλος μου φιλος Κωστας Καραμανλης αφήνει το σπιτι του, εκει στην Ραφήνα και περιοδεύει στην αγαπημένη του Θεσσαλονικη!..
             Η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι Θεσσαλονικείς, ηταν εκπληκτικη και φυσικα αντάξια του ονόματος του, κατι που ουτε ο ίδιος το περίμενε...
           Εκεινο που θελω τονισω ιδιαιτερα πολυ, ηταν και ειναι το σύνθημα με το οποιο υποδέχεται ο κοσμος τον πρωην Πρωθυοουργο...
           "Ήρθε η ώρα του Καραμανλη..."!!!
             Αυτο ηταν και ειναι το σύνθημα που με πάθος το φώναζαν και το φωναζουν Θεσσαλονικεις!..
Ενα σύνθημα που αντηχούσε παντου, απ'όπου και αν περναγε ο Κωστας Καραμανλης. Με αυτο ο κοσμος έδειξε και δείχνει την αγαπη του για τον πρωην πρωθυπουργο!
           "Εισαι ο πρόεδρος της καρδιας μας..."!!!
             Φώναζαν ρυθμικά υποδεχόμενοι τον Κωστα Καραμανλη, ολοι οι Θεσσαλονικεις, οι οποιοι μαλιστα έτρεξαν και στριμώχτηκαν προκειμενου να του σφίξουν το χερι!..
            Ειναι γεγονος οτι, ο πρωην πρωθυπουργος Κωστας Καραμανλης, έτυχε ιδιαιτερα θερμής υποδοχής, σε ολες τις εμφανισεις του, απο τον λαο της Νεας Δημοκρατιας!..
              Τωρα...
            Ο Κωστας Καραμανλης με την περιοδεία του αυτη στη Θεσσαλονικη, εχει πάρει επάνω του την υποθεση εκλογες! Εχει αναλαβει ο ίδιος την ενημέρωση του κοσμου, λέγοντας τι θα συμβει, για την Ελλαδα, εαν η Νεα Δημοκρατια χάσει τις εκλογες...
            Ναι..
              Ναι, ο Κωστας Καραμανλης το απεδειξε οτι, ειναι μπροστάρης! Ενας μπροστάρης αντάξιος του ονόματος του...
                                                                                                               Γιώργος Κοντονής
          



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου