ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ...

• Ειναι το..."κλειδί" του νικητή!
• Η..."μάχη" της κάλπης...
• Η..."κινούμενη άμμος"!

           Μπήκαμε...
           Ναι!
           Εχουμε μπει στα...τελευταία 100 μετρα των εκλογών!
           Ειμαστε στην τελική ευθεια!
           Λιγο πριν τον τερματισμό!
           Και ακομα ενα μεγαλο ποσοστο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ...
           Μαλιστα το ποσοστο αυτο, οι αναποφάσιστοι, ειναι πολυ μεγαλο!
           Ειναι τετοιο που βγαζει Κυβερνηση!  Και ναι. Ναι ειναι αληθεια αυτο...
           Ε, λοιπον ΟΛΑ τα Κομματα σε αυτους...ποντάρουν πια!..
           Σε αυτους...ρίχνουν τα δίκτυα τους και ψαρεύουν!!!  Δεν ειναι ομως λιγες οι φορες που τα νερα ειναι...θολά! Τοσο θολά που αρκετες φορες δεν...βλέπεις "ουτε μπροστα στην μύτη σου"!!! 
           Μα και βεβαια οι αναποφάσιστοι δεν ανήκουν σε ενα μονο χώρο! Ειναι άτομα που δεν έμειναν και δεν μένουν σταθερά σε ενα και μονο χώρο!  Ψηφίζουν αναλογα το πως εκείνα κρίνουν την συγκεκριμένη εκεινη στιγμη! Ετσι δικαια εχουν πάρει τον τίτλο της..."κινούμενης άμμου"!!!
           Σε αυτη λοιπον την..."κινούμενη άμμο", τα Κομματα προκειται να ρίξουν αυτες τις υπόλοιπες ημερες μεχρι και την Κυριακη των εκλογών, την προσοχη τους, θέλοντας να κερδίσουν περισσότερες  ψηφοφόρους!!!
           Δεν ξερω εαν οι αναποφάσιστοι ειναι στην πλειοψηφία τους γυναικες και μαλιστα ηλικίας απο 35 μεχρι και 44 ετών, οπως δείχνουν τα αποτελέσματα μιας μέτρησης...,μιας δημοσκόπησης που εγινε πριν λιγες ώρες; Εκεινο ομως που γνωριζω πολυ πολυ καλα, ειναι οτι οι αναποφάσιστοι καποιες φορες δεν κανουν λαθος στην επιλογή τους!!!  Και αυτο ειναι θετικό, ιδιαιτερα πολυ για την Νεα Δημοκρατια η οποια "ποντάρει" σε αυτους!..
           Ετσι αυτη την εβδομάδα, μερικα 24ωρα πριν απο την κάλπη ολοι, ολα τα στελέχη της Νεας Δημοκρατιας, με πρωτο-ηγέτη τον ιδιο τον πρωθυπουργο Αντωνη Σαμαρα,  θα ρίξουν το βάρος της εκλογικής μαχης! 
           Η..."μάχη" της κάλπης λοιπον, θα κριθεί απο τους αναποφάσιστους, που ειναι, η μαλλον ξεπερνούν το 15%, σύμφωνα με τα λεγόμενα των δημοσκόπων!
           Ενα παντως ειναι γεγονος, οτι οι αναποφάσιστοι ειναι, αποτελούν το..."κλειδί" του νικητή και αυτων των εκλογών!!!
           Κυριακή κοντή γιορτή λοιπον...
           Ετσι;
                            Γιώργος Κοντονής



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου