Ν Τ Ε Ρ Μ Π Ι !!!

• Ψηφο - ψηφο η μάχη!..
• Η ΝΔ, κανει την ανατροπή...
• Τα...σκληρα φάουλ του ΣΥΡΙΖΑ!

           Αυτες οι εκλογες ειναι ντερμπι!
           Ενα ντερμπι που θα εχει και ανατροπή αποτελέσματος!
           Μπορει ο αντίπαλος να προηγείται με 2-0, λίγα...λεπτα πριν ο....διαιτητής σφυρίξει την λήξη του αγώνα, ομως οπως συμβαινει σε ολα τα ντερμπι, ποτε δεν εισαι σιγουρος για την τελική επικράτηση! 
           Ετσι μπορει ο...αντίπαλος να...σκοραρε απο την αρχη του αγώνα, τιποτα ομως δεν ειναι βέβαιον οτι θα νικήσει κιόλας! 
           Και αυτο, γιατι ο...γηπεδούχος κατάφερε και εκμεταλευτικε τα λάθη του αντιπάλου του και λιγο πριν απο το τελος ήρθε η...ισοφάριση!!!  Ενω ειναι πολυ κοντα στο να νικήσει! Να ανατρέψει το αποτελεσμα και να πάρει την μεγαλη νικη...
           Ναι...
           Ναι, οι εκλογες της ερχόμενης Κυριακής 25 Ιανουαριου 2015 ειναι ΝΤΕΡΜΠΙ...
           Ενα ντερμπι διαφορετικο απο τ'αλλα! Ενα ντερμπι, που θα κριθεί ψηφο...ψηφο!
           Δεν ειναι ψέματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ, λιγο πριν ο...διαιτητής (ο κοσμος δηλαδη...) σφυρίξει το τελος της συνάντησης προηγείται με διαφορα δυο...τερμάτων, συγγνώμη μονάδων, απο την Νεα Δημοκρατια! Ομως ο αγώνας εχει ακομα δεκα λεπτα για να τελειώσει! Δηλαδη για να παμε στην κάλπη εχουμε μπροστα μας λίγα 24ωρα...
           Και ναι...
           Ναι η ΝΔ, ειναι κοντα στην...ισοφάριση! Ενω ο ΣΥΡΙΖΑ παιζει σκληρα και χρεώνεται με πολλα πολλα φάουλ, έξω απο την περιοχή του! 
           Ειναι αληθεια λοιπον οτι αυτες οι εκλογες ειναι διαφορετικες απο ολες τις αλλες! "Παίζεται" οχι το ποιος θα κερδίσει... Αλλα, το αν η χωρα, η πατριδα μας παει μπροστα, η αν θα γυρισει πίσω, χάνοντας οριστικά το τραίνο της ανάπτυξης!
           Ο ΣΥΡΙΖΑ καθημερινα κανει λάθη! Φάουλ! Παιζει σκληρα! Απάνθρωπα! Και ο κοσμος φοβάται! Ετσι εχασε το...πλεονέκτημα που ειχε και αυτο φαινεται ιδιαιτερα πολυ απο τον κοσμο που...γυρίζει στην...έδρα του! Στην βάση του!
           Η Νεα Δημοκρατια λοιπον που ξέρει απο ντερμπι, ειναι έτοιμη να κανει την ανατροπή! Και ετσι, να πετυχει μια σπουδαια νικη!
           Μια νικη για την Ελλαδα ρε γαμωτο...
                                                                                               Γιώργος Κοντονής
           
           



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου