Ε, ΟΧΙ ΡΕΕ ΑΛΕΞΗ...

• Ψυχρή η χειραψία Σαμαρά - Τσιπρα!
• "Θα ζητήσουμε την...κατανόηση", λεει ο Αλεξης!
• Ξεκινησε η πόλωση...

           Θελουμε ακομα 23 και μια για τις εκλογες!  
           Εκλογες που γίνονται παρα την θέληση περι του αντιθέτου, απο τον λαο!
           Εμεις, ειναι γεγονος, εμεις, ο απλός λαος ουδέποτε θελήσαμε εκλογες, κατι που φαινεται καθαρα και ξαστερα και  στις δημοσκοπησεις!
          Ομως, ο ΣΥΡΙΖΑ, με την στάση του, στην εκλογη του Προεδρου της Δημοκρατιας, "σέρνει την χωρα σε εκλογες..."!
           Εκλογες που θα φερουν την πατριδα μας, την Ελλαδα σε νεες περιπέτειες, δυστυχως!
           Ηδη απο την ημερα που ο Αντωνης Σαμαρας πηγε στον Καρολο Παπούλια και υπέβαλε την παραίτηση της Κυβερνησης του, που ειχε ως επακόλουθο την θυρωκολληση για την διάλυση της Βουλης, τα πραγματα εχουν αλλάξει!.. Εχει αρχίσει, ξεκινήσει η...πόλωση!!!
         Οι δημοσκοπησεις, απο εκει που έδιναν τεσσερις και πεντε μονάδες περισσοτερες στον ΣΥΡΙΖΑ, απο την Νεα Δημοκρατια, εχουν..."πεσει" πλεον στην διαφορα των δυο και της μιας μονάδας!!!
           Αυτο αποδεικνύει πως οι Ελληνες δεν ηθελαν τις εκλογες το...καταχείμωνο!
           Και μεχρι τις εκλογες η διαφορα, θα εξανεμισθεί και η Νεα Δημοκρατια θα περασει μπροστα! Ετσι ειναι βέβαιον πως ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν προκειται να Κυβερνηση! Αυτο αλλωστε δείχνουν και οι...αλλοπρόσαλλες δηλώσεις κάποιων, απο τις συνιστώσες περι εξόδου της χωρας μας απο την Ενωμενη Ευρωπη και την Ευρωζώνη!!!
            Για αυτο, υπήρξε σκληρη δηλωση απο τον Αντωνη Σαμαρα, ο οποιος στο προεδρικό Μέγαρο, ανήμερα την Πρωτοχρονιά ειχε ψυχρή χειραψία με τον Αλεξη Τσιπρα, που εγινε με την πρωτοβουλία του Αλεξη!..
            Και μου αρέσει που ο "κύριος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ" λεει, πως ο Αντωνης Σαμαρας, ειναι, βρίσκεται πιο σωστα, σε...πανικό!!! 
            Ακομα ο Αλεξης τόνισε, οτι  εαν (ετσι μπραβο εαν) εαν γινει Κυβερνηση μετα τις οποιες συζητήσεις με τους Ευρωπαιους η με την Τροικα, θα ζητάει την κατανόηση των άλλων κομμάτων!!! Ναι, διαβάσατε σωστα! Εσυ ομως Αλεξη μου ουδέποτε έδωσες, η, έδειξες στην κυβερνηση αυτη,  κατανόηση!!! Ετσι;
            Ε, οχι ρεε Αλεξη! Οχι...
                                                                                                                  Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου