Μ Π Ρ Α Β Ο !!!

• Η "Καρέλιας" μοίρασε περιπου 3 εκατομμύρια ευρω!
• Τα προϊόντα της, πρωτα, σε 65 χώρες!
• Εταιρεια πρότυπο, οχι μονο στην Ελλαδα!

          Σημερα ειπα να αφήσω στην..."μπάντα" τα πολιτικα πραγματα που πηγαίνουν απο το κακο στο χειρότερο, δυστυχως! 
          Θελω μονο να σας πως, πως έβλεπα χθες στην τηλεοραση μια..."μονομαχία" (;) μεταξυ της εκπροσώπου Τυπου της Νεας Δημοκρατιας της Ευρωβουλευτού και συναδέλφου μου Μαρίας Σφυρακη και του εκπροσώπου Τυπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη. Σας πληροφορώ οτι ενω η Μαρια παρουσίασε τα γεγονότα με στοιχεια και ντοκουμέντα και πολλες φορες τον...πεταξε στο καναβατσο, τον εδεσε στα...σχοινιά του ριγκ,  ο κ. Σκουρλέτης συνεχεια..."πέταγε την μπαλα στην εξέδρα"!!! Δεν απαντησε, ο εκπρόσωπος Τυπου του ΣΥΡΙΖΑ σε τιποτα!.. Σφυριζε αδιάφορα! Με αλλα λογια, να αγαπιόμαστε, δηλαδη...
           Ντροπη ΣΥΡΙΖΑ! Ετσι θελετε να σας ψηφίσουμε; Στα...τυφλά;
           Ντροπη!
           Ετσι, σημερα, το Καθε Μερα Παντου, θα αφιερώσει την σελίδα του, στην πιο καλύτερη εταιρεία, η οποια πρεπει να γινει παράδειγμα προς μίμηση, οχι μονο στην χωρα μας αλλα και παγκόσμια!!! Τα προϊόντα της ειναι πρωτα σε 65 χώρες του κοσμου!!!
            Ο λογος για την Ελληνικη Καπνοβιομηχανία "Καρέλιας", η οποια ανακοινωσε μεγάλες, ναι μεγάλες παροχές!
           Ανακοινωσε λοιπον, στο τέλος του 2014, αυξήσεις μισθών και έκτακτες οικειοθελείς παροχές για 500 εργαζομένους της!!!
             Μοίρασε περιπου τρια εκατομμύρια ευρω. Για την ακρίβεια μοίρασε, εδωσε στους εργαζομένους στην εταιρεία 2,85 εκατομμύρια ευρω...  Μιλώντας ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρειας Ανδρεας Καρέλιας, τονισε μεταξυ άλλων.  "Το 2014 υπήρξε η πιο κερδοφόρα χρονια στην ιστορια της καπνοβιομηχανίας, παρα την μειωση των πωλήσεων..."!
             Το γεγονος οτι μεσα σε αυτη την οικονομικη κριση, που περνάει η χωρα σας, μια μεγαλη Εταιρεια οπως η Καπνοβιομηχανία "Καρέλιας", μοιράζει ενα μεγαλο χρηματικό ποσο στους 500 εργαζομένους, αποδεικνύει οτι με καλη διαχείρηση ολα μπορει να γινουν! Ακομα και αυξήσεις!
              Δεν θα μπω στην διαδικασία των αριθμών! Και αυτο επειδη με τα...νούμερα, δεν τα ειχα ποτε καλα! Μου ηταν αδιάφορα! Θα τονισω ομως πως, η Ελληνικη Καπνοβιομηχανία "Καρέλιας", ειναι "παράδειγμα υγιούς ανάπτυξης"! Και αυτο γινεται πιο σπουδαιο, γιατι μεσα στην οικονομικη κριση επενδύει στους εργαζομένους της και στις οικογένειες τους!!!
               Αξίζουν λοιπον πολλα πολλα συγχαρητήρια στον κ. Καρέλια, ο οποιος απεδειξε οτι η κριση, ξεπερνιέται οχι μονο με μειώσεις μισθών και συνταξεων, οπως κανουν καποιοι αλλοι γνωστοί επιχειρηματιες,  αλλα και με αυξήσεις...
               Μπραβο κ. Καρέλια!
               Μπραβο!
                                                                                                            Γιώργος Κοντονής



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου