Ν Τ Ρ Ε Π Ο Μ Α Ι...

• Αηδιαστική "κοντρα" υποψηφίων...
• Οταν οι ύβρεις γίνονται...πολιτική!
• Αντι να δείχνουν το παράδειγμα...

           Αυτο που είδα χθε βραδυ στην τηλεοραση με εκανε να αηδιάσω...
           Ναι!
           Ναι, ηταν εμετικό! Απαράδεκτο! Αποκρουστικό! Αηδιαστικό! Ντροπιαστικό!
           Δεν ειναι ψέματα, αν σας πω πως ντρέπομαι στην κυριολεξία, για ολα οσα εγιναν, ειπώθηκαν πιο σωστα απο συναδέλφους μου δημοσιογράφους, οι οποιοι ειναι υποψηφιοι βουλευτες στις εκλογες της Κυριακής!
           Κάνοντας που λέτε αυτο το περίφημο ζάπινγκ "έπεσα" πανω σε μια..."συζητηση" (ο Θεος να την κανει... Τελος παντων!) ντιμπειτ το λενε καποιοι μεταξυ δυο συναδελφων μου δημοσιογράφων του Πάνου Παναγωτοπουλου και του Γιαννη Κανελλάκη... Την "μονομαχία"...διηύθυνε ο Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποιος δεν εκανε απολύτως τιποτα για να σταματήσει αυτη  την..."κοντρα" κατήφορο των συναδελφων μου. Και αυτο μου..."κτύπησε" άσχημα...
           Έμεινα "καρφωμένος", για λίγα λεπτα στην "αηδιαστική" αυτη κοντρα για να δω μεχρι που θα φθασει αυτος ο κατήφορος!
           Γιάννης Κανελλάκης  "Απατεωνες! Ε, απατεώνες...  Δεν μιλάς ε; Τι να πεις..."
             Πάνος Παναγιώτοπουλος  "Αντε ρεε γελοίε! ...Μαζέψτε τον... Βλάκα εε βλάκα..."
            Αυτες και πολλες πολλες αλλες ηταν οι...πολιτικες τοποθετήσεις των υποψηφίων βουλευτων στην Β' της Αθηνας, των συναδελφων μου, που αντι να δείχνουν το παράδειγμα, έβριζαν ο ενας  τον άλλον!..
           Ομολογώ οτι βλέποντας αυτο το...ντιμπειτ ΟΥΔΕΙΣ κατάλαβε τιποτα! Και αυτο γιατι δεν υπήρχε ουτε μια πολιτική τοποθέτηση! Πρόταση! Προβληματισμό! Και μάταια ο Πάνος Παναγιώτοπουλος, προσπαθούσε να φερει την υποτιθέμενη πολιτική συζητηση, στην σημερινη επικαιρότητα! Κατι που δεν ήθελε και τελικα δεν εκανε ο οικοδεσποτης Αιμίλιος Λιάτσος, με την ανοχή  και γιατι οχι και με την προτροπή του  (φαινεται το ειχαν συνεννοηθεί) ο Γιαννης Κανελλάκης εχασε τον έλεγχο και εκτέθηκε στην κυριολεξία, απο ολα οσα ειπε σε έντονο ύφος! Λιγο έλειψε να κτυπήσει και τον συνομιλητή του... Λιγο...
           Ντρέπομαι!
             Ναι! Ντρέπομαι για ολα οσα συνεβησαν και είδαμε στο χθεσινοβραδυνο ντιμπειτ μεταξυ των συναδελφων μου δημοσιογράφων και υποψηφίων βουλευτων Πάνου Παναγιωτοπουλου με την ΝΔ και Γιαννη Κανελλάκη με το Κινημα του Γιώργου Παπανδρεου.
             Ντρέπομαι!
                                                                                                         Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου