ΣΤΟ ΤΣΑΚ !!!

• Στο παρα ενα γλιτώσαμε την ανατίναξη!
• Εικονες που..."μιλανε" και..."λενε" πολλα!
• "Αντίσταση στην...Τροικα", φωναξε ο Ξηρός!

           Το σχόλιο μου σημερα θα ειναι σκληρό, αλλα μικρο!
           Σκληρό, γιατι καποιοι πιστευουν ακομα πως "δεν ηταν τιποτα το μεγαλο, η σύλληψη του Αρχιτρομακρατη Χριστοδούλου Ξηρου, απο την Αντιτρομοκρατική της Αστυνομίας και δεν της εστειλαν ουτε ενα μπραβο! Αρκέστηκαν μονο να δηλώσουν (οι κυριοι του ΣΥΡΙΖΑ!!!) οτι αυτο, (η σύλληψη δηλαδη) ηταν μεσα στα καθήκοντα της Αστυνομίας (!!!) και οτι δεν πρεπει η Νεα Δημοκρατια να το συμπεριλάβει στις προεκλογικές της εξαγγελίες..."!!!!! Μπραβο ρεε εσεις εκει στον ΣΥΡΙΖΑ! Δεν σέβεστε τιποτα! Εδω ολόκληρη Αμερικη, έστειλε αμεσως συγχαρητήρια στην Ελληνικη Αστυνομια, ενω εσεις...αλλου, περα βρέχει!!!
           Και να φανταστείτε οτι στο τσακ γλιτώσαμε την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλου και την απελευθερωση των άλλων τρομοκρατών, οπως βγαινει το συμπέρασμα απο τις σημειώσεις του Ξηρου, που βρήκαν οι Αστυνομικοι στο σπιτι του! 
           Βεβαια  ακομα, βρεθηκε ενας βαρύς οπλισμός! Ενα μεγαλο βαρέλι γεματο με εκρηκτικά και πολλα αλλα για την δραση της "επιχείρησης", η, των "επιχειρήσεων" του!
           Εκει που θελω να σταθω, ειναι στην δηλωση που εκανε ο Χριστοδουλος Ξηρός, πηγαίνοντας στο γραφειο του Ανακριτή. Ειπε λοιπον.  "Αντίσταση στην Τροικα! Δεν θα μας σώσει κανένας σωτήρας, λεχρίτης! Δεν μιλάω με τους νενεκους της Τρόικας..."!!!
           Θα πρεπει να προσθέσω πως, το Σαββατο (προχθές) ο Αρχιτρομοκράτης και οι συνεργάτες του, θα εκαναν την...πρόβα τζενεραλε!!! Ενω η "επιχείρηση", το κτύπημα θα το εκαναν την επόμενη ημερα, (χθες) Κυριακη!..
           Ευτυχώς η Ελληνικη Αστυνομια με γρήγορες κινησεις έπιασε τον Χριστοδουλο Ξηρό και ναι, επαναλαμβάνω γλιτώσαμε στο τσακ την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλου!
           Να τονισω και την δηλωση που εκανε και ο πατέρας του Ξηρου, ο παπαΞηρος (ιερέας), οταν έμαθε πως επιασαν τον γιο του. "Ευτυχώς που τον πιάσανε και δεν ειχαμε αιματοκύλισμα..." Ειπε...
           Αληθεια, εκει στον ΣΥΡΙΖΑ, ακομα το σκέπτεστε να κανετε  μια δηλωση στέλνοντας μπραβο στην ΕΛ ΑΣ! Γιατι;
           Γιατι ρεε; Ε;
           Ντροπη!!!
                                                                                                Γιώργος Κοντονής








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου