ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!

                     Περασαν δεκατρία ολόκληρα χρονια, απο την στιγμη που ο τοτε Πρωθυπουργος ο Κωστας Σημιτης, χωρις οχι να μας ρωτήσει, αλλα κυρίως χωρις να μας ενημερώσει για το "περι τίνος προκειται", μας εβαλε στο ευρω!
                     Ετσι η μεχρι τοτε δραχμούλα μας, πηρε των...οματιων της και έφυγε!
                     Ομως ουδεις την εχει ξεχάσει! Προσωπικα ειμαι υπερ του ευρω, ομως η αλήθειες πρεπει να λέγονται, οσο πίκρες και αν ειναι!..
                     Ειναι γεγονος πως ο κ. Σημιτης αγόρασε οχι ακριβα, αλλα πανάκριβα το Ευρω! Αρκει να σας πω,  πως ενα ευρω κοστισε περιπου 341 δραχμες! Ακριβό! Πολυ ακριβό το πληρώσαμε και φυσικα τωρα που χρωστάμε στους δανειστές μας (ΕΤΑΙΡΟΙ τους θελει η Κυβερνηση!!!) φαινεται ακομα περισσοτερο!
                     Αυτη ειναι η αληθεια... Είτε το θελουν, είτε οχι καποιοι!..
                     Σαν σημερα λοιπον αλλα την 1 Μαρτίου του 2002, ο τοτε πρωθυπουργος Κωστας Σημιτης βγαζει απο το μηχάνημα της Εθνικης Τραπεζας το πρωτο 20ευρω, εγκαινιάζοντας ετσι το νεο χρημα της χωρας μας!
                    Οι απόψεις για το ευρω διίστανται!
                    Σημασια εχει, οτι ειμαστε παρα τα λάθη που εχουν γινει αλλα και γίνονται, ειμαστε στο ισχυρό νόμισμα της Ευρωπης και πρεπει να παραμείνει... Και αυτο εχει μεγαλη αξία! Αρκει και η Κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να το δει ετσι ακριβώς και μακάρι να αποφύγει τα βράχια, που καποιοι μας οδηγούν απο τις συνιστώσες του Αλεξη Τσιπρα!!!
                    Μακάρι!
                                                                                                           Γιώργος Κοντονής

                              

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου