"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ..."

• Την δηλωση αυτη εκανε ο κ. Σοιμπλε!
• "Θέλησε να με καλοπιάσει..."!
• "Πληρώστε...,η χρεωκοπειστε"! 

           Ηταν ξεκάθαρος!
           Ποιο ξεκάθαρος, δεν θα μπορουσε να γινει...
           Ο λογος για τον υπουργο Οικονομικων της Γερμανίας τον κ. Σοιμπλε, ο οποιος αναδεικνύεται τελικα ο δήμιος της Ελλαδος!
           Υστερα απο ολα οσα εχουν γινει μεσα στην Ελλαδα (και αυτο ενδιαφερει μονο εμας και δεν μπορει ΟΥΔΕΙΣ απο τους αλλους τους ξένους να επέμβουν!!!) βγαινει χωρις κανείς να τον καλέσει ο κ. Σοιμπλε και τα...ρίχνει τοσο στον πρωθυπουργο Αλεξη οσο και στον υπουργο Οικονομικων το Γιαν(ν)η, λέγοντας πως "εαν δεν τηρήσουν τις υποσχέσεις τους, η Ελλαδα δεν θα εισπράξει δάνειο ουτε ενα ευρω!.."!!!
            Μαλιστα ο Γερμανος υπουργος Οικονομικων ειπε παρα πολλα, ιδιαιτερα για τον κ. Βαρουφάκη (αληθεια αυτος δεν υπαρχει περιπτωση να αρνηθεί σε καμια τηλεοραση! Δεν ειναι κακο! Ομως ρεε Γιαν(ν)η ο Αλεξης δεν ειπε λιγότερη ομιλια περισσότερη δουλεια; Ε;), ειπε οτι "απο την πρωτη στιγμη θέλησε να με καλοπιάσει (ειναι αληθεια ο κ. Βαρουφακης έπλεξε στην αρχη το εγκώμιο του κ. Σοιμπλε), ομως δεν ειμαι ηλίθιος..."!!!
            Εκει ομως που ο κ. Σοιμπλε έδειξε τα...αισθηματα του στην χωρα μας ηταν οτι μιλώντας για τον πρωθυπουργο Αλεξη Τσιπρα (ρεε Αλεξη δεν κοιτάζεις πως, με ποιο τροπο μπορούμε να ξεφύγουμε απο τα βράχια που σίγουρα μας οδηγούν καποιοι δικοι σου και ισως εχουν και με δικη εύνοια και άφησε τις καταγγελίες για δολιοφθορά εις βάρος σου, οτι ο πρωην πρωθυπουργος θελει να σε...ρίξει! Αν πέσεις θα πέσεις απο μονος σου! Απο δικα σου λάθη! Αυτη ειναι η αληθεια...) ειπε πως "εαν ο κ. Τσιπρας δεν κανει αυτα που μας υποσχέθηκε τοτε δεν θα εχει καμια στήριξη"! 
            Αναφέρθηκε ο κ. Σοιμπλε και στα χρέη της Ελλαδος, τονίζοντας πως "εαν δεν μπορείτε να πληρώσετε καλυτερα να χρεοκοπήσετε"!!!
            Ωραία αλληλεγγύη ειναι αυτη κ. Σοιμπλε! Μπραβο!!!
            Ομως τα λάθη τα εχει κανει μονο ο πρωθυπουργος ο Αλεξης Τσιπρας, ο οποιος παντου μεσα στην χωρα μας βλέπει...φαντάσματα, οπως τον κατηγορεί η αντιπολίτευση!
            Αλεξη μπορεις το καράβι να το οδηγήσεις οχι στα βράχια που πηγαίνει ολοταχώς τωρα, άλλα σε ήρεμο λιμανι;
             Ναι; Η, οχι;
            Αν οχι;
            Υπαρχει και...ο αλλος δρόμος...
            Οι εκλογες!
                                                                        Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου