Μ Υ Σ Τ Η Ρ Ι Ο !!!

Πρωην σύμβουλος του Σοιμπλε στον Βαρουφακη!
• "Μυστικός" σύμβουλος με...λογο!
• Περίεργο...δίδυμο Γκλεν - Παναρίτη!

           Ενα...,ενα βγαίνουν στη δημοσιοτητα τα...κατωρθωματα του Γιαν(ν)η μας!
           Ναι! Καλα καταλαβατε, του υπουργου μας των Οικονομικων!
           Αυτος ο ανθρωπος, απο το ενα λαθος...πεφτει αμεσως στο αλλο! Λες και το εχει στο...αίμα του! Και οπως μου έλεγε ενας καλος και κοινός μας φιλος, ο Βαρουφακης, μοιάζει με την αγελάδα που ο...αγελαδαρης την αρμέγει και ενω ο κάδος ειναι γεμάτος, πριν αυτος προλαβει να τον...σιγουρέψει, η αγελάδα με μια κλωτσιά ρίχνει τον κουβα και το γάλα παει...στράφι! Χάνεται στο χώμα!!!
           Κάπως ετσι...,η για την ακρίβεια ακριβώς ετσι ειναι "η υποθεση Γιαν(ν)ης Βαρουφακης"!
          Υστερα απο το ΧΡΥΣΟ laptop, που οχι με δικα του χρήματα, αλλα με δικα μας χρήματα αγόρασε (πληρώσαμε 2.300 ευρω. Και με την έκπτωση πήγαμε στις 2.035 ευρω!..) ο κατα τα αλλα πλούσιος υπουργος Οικονομικων! Η αγορά αυτη χαρακτηρίστηκε και δικαια, απο ολους "ως μέγα ατόπημα του κυριου υπουργου"!..
           Αλλα αυτο που ξεπερασε καθε προηγούμενο ειναι η πρόσληψη (δεν εχει ανακοινωθεί επισημα ακομα...) ως σύμβουλος του, του μεχρι και χθες στελέχους  και συμβούλου του Γερμανου υπουργου των Οικονομικων, του Βόλφγκανγκ Σοιμπλε! Οχι! Δεν διαβάσατε λαθος... Αντίθετα μαλιστα...
           Η πρόσληψη αυτη, ειναι γεγονος πως εχει δημιουργησει πολλες απορίες! Αλλα και μεγαλο προβληματισμό! Και ισως για αυτο ο Γιαν(ν)ης Βαρουφακης, που δεν εχει ανακοινωσει τον Κίμ Γκλεν ως συνεργατη του, τον "προτιμά να τον εχει ως μυστικό σύμβουλο του"!!! Να ειναι δηλαδη μακριά και έξω απο τα...ενοχλητικά φωτα της δημοσιότητας!!!
           Ομως τιποτα, δεν μένει κρυφό, στην εποχη μας! Και οπως έλεγα και χθες, οταν οι στενοί συνεργάτες του κ. Βαρουφακη στο υπουργείο..."άνοιξαν το στομα τους", βγήκαν πολλα πολλα στην...φορα!!! Και οπως μου ειπαν ερχονται πολλες πολλες ακομα...βόμβες!!!
           Εκεινο λοιπον που...πρόδωσε τον Γινα(ν)η μας στην υποθεση του Κίμ Γκλεν, ηταν ενα έγγραφο με ημερομηνία 26 Φεβρουαριου 2015, το οποιο ανέφερε, "εκ των υστέρων έγκριση μετακινήσεων στο εξωτερικό" κατι που αφορά την πληρωμή των αεροπορικών εισιτηρίων και την διαμονή του κ. Βαρουφακη και των συνεργατών του, κατα την διάρκεια των δυο συνεδριάσεων του Eurogroup και του ECOFIN, στις Βρυξελλες, στις 17 Φεβρουαριου!
           Επτα ανθρωποι συνόδευαν και συνοδευουν τον Γιαν(ν)η μας στις Βρυξελλες στις συνεδριάσεις  μεταξυ άλλων και της κ. Ελενας Παναρίτη! (Τωρα πως συνεργάζεται με τον κ. Γκλεν, ε αυτο ειναι αλλη υποθεση!) Ομως το έβδομο μέλος της "Ελληνικης" αποστολής, δηλαδη ο πρωην πιστός συνεργάτης του κ. Σοιμπλε, ο Κίμ Γκλεν που ταξίδεψε για τις Βρυξελλες απο το Λονδίνο, αποκαλείται στο έγγραφο του υπουργειου Οικονομικων ως "ιδιώτης"!!!
           Παντως οπως είπαμε οι απορίες ειναι πολλες, οπως και οι προβληματισμοί! Κυριότερη ειναι η φύση συνεργασίας του κ. Κίμ με τον υπουργο κ. Βαρουφακη;  Και φυσικα γιατι; Και για ποιο λογο δεν ανακοινώθηκε επισημα ο ρόλος που εχει ο Κίμ Γκλεν; Και ακομα για ποιο λογο να πληρωνουμε εναν άνθρωπο που δεν εχει θεσμικό ρολο; Άραγε υπαρχουν καποιες παρασκηνιακές επαφές μεταξυ των Γιαν(ν)η Βαρουφακη και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και εγινε αυτη η κρυφή πρόσληψη; Ερωτηματα που χρειάζονται απαντησεις...χθες!!!
           Ετσι δεν ειναι κ. Τσιπρα και κ. Βαρουφακη; Ε;
                                                           Γιώργος Κοντονής
           
           



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου