ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!

• Η Αγκελα κάλεσε τον Αλεξη...
• Την Δευτερα στο Βερολινο η συνάντηση...
• Προγραμμα εξόδου της Ελλαδος, απο την κριση!

           Ολα...
           Ολα έγιναν ξαφνικά και αναπάντεχα χθες το πρωι, οταν η Καγκελαρία της Γερμανιας τηλεφώνησε στο Μαξιμου και ζητησε τηλεφωνικό ραντεβου...
           Το ραντεβου "κλείστηκε" για τις 4.30 το απόγευμα...
           Και ακριβώς στις 4.30 το τηλεφωνο του πρωθυπουργου κτύπησε και η συνομιλια, της κ. Μερκελ με τον κ. Τσιπρα, που κράτησε περιπου 20λεπτα, ξεκινησε...
           Τα θεματα που συζήτησαν ηταν πολλα, αλλα ο σκοπός τους ηταν η σημερινη κατασταση της Ελλαδος και η σχέση της με τους Εταιρους... Λιγο πριν τελειώσουν την συνομιλία η Αγκελα Μερκελ κάλεσε τον Αλεξη Τσιπρα να επισκεφθεί επισημα την Γερμανια, στις 23 Μαρτιου... Ο Αλεξης μαλιστα ανταποκρίθηκε αμεσως, σ'αυτο το κάλεσμα της Αγκελας Μερκελ...
           Η συνάντηση θα γινει την ερχόμενη Δευτερα στην Καγκελαρία, στο Βερολινο!
           Και σ'αυτη, ο Ελληνας πρωθυπουργος θα προσπαθήσει, να εκθέσει στην Γερμανιδα Καγκελάριο, την σημερινη τραγικη οικονομικη κατασταση που επικρατεί στην Ελλαδα! Και φυσικα θα αναφερθεί στα σοβαρα προβληματα και στις λυσεις τους!
           Απο την πλευρα της η κ. Μερκελ, θα προσπαθήσει να πει στον κ. Τσιπρα, το πως πρεπει η Ελλαδα να σωθει! Ποιο δηλαδη πρεπει να ειναι το επόμενο βήμα, το επόμενο "προγραμμα εξόδου" της Ελλαδος απο την κριση! Ακομα οι δυο πολιτικοι ηγέτες, θα συζητήσουν την τετράμηνη παραταση  που δόθηκε στην Ελλαδα! Ενω μεγαλο βάρος θα δώσουν στις Ελληνογερμανικές σχέσεις, ετσι οπως εχουν διαμορφωθεί σημερα!!!
          Ναι!
          Ναι, ειναι αληθεια οτι η συνάντηση αυτη ειναι εξαιρετικά κρισιμη! Ειναι μια συνάντηση, απο την οποια θα εξαρτηθεί η πορεία της Ελλαδος! Το αυριο των παιδιών μας... Για αυτο Αλεξη μου πρόσεξε να εκμεταλλευτής αυτη την ευκαιρια, για το καλο ολων μας!
          Με την ευκαιρια, θα πρεπει να σας πω, πως ο εκπρόσωπος  της Καγκελαρίας, ο κ. Στεφεν Ζαιμπερτ, δήλωσε οτι "η γερμανική Κυβερνηση παραμένει προσηλωμένη, στην παραμονή της Ελλαδος στην Ευρωζωνη"!
          Απο την αλλη πλευρα, οταν ρωτήθηκε για την προσκληση του Ελληνα πρωθυπουργου απο την Καγκελάριο, ο υπουργος Οικονομικων ο κ. Σόιμπλε, ειπε οτι "η Καγκελαριος θα επαναλάβει τα ιδια που λεει και αυτος για την Ελλαδα..."!!!
          Τωρα, τι του λες; Μου λες; Ε;
                                                         Γιώργος Κοντονής

          
         






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου