ΟΛΑ ΣΤΟΝ...ΑΕΡΑ!!!

• Πριν το...Βερολινο, θελει "μίνι" συνάντηση κορυφης!
• Δεν υπαρχει συμφωνια...
• Θελει να πεισει τους συνομιλητές του...

           Φαινεται πως κάποιος "σφύριξε" στον Αλεξη Τσιπρα, οτι η Αγκελα Μερκελ του..."στήνει παγίδα" την Δευτερα...
           Ετσι εκεινος πηρε..."ανάποδες" στροφές και απο το κινητο του τηλεφωνο, ζητησε απο τον Ντόναλντ Τουσκ, μια..."μίνι συνάντηση κορυφης". Μια πενταμερής συνάντηση...
           Ζητησε λοιπον η συνάντηση αυτη να γινει αυριο Πεμπτη. Να προηγηθει δηλαδη, της μεγαλης συνάντησης του με την Καγκελάριο Αγκελα Μερκελ, η οποια ειναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτερα στο Βερολινο!
           Και εδω ειναι ολο το...μυστικό!
           Κάποιος, καποιοι ειπαν, "σφύριξαν" στον πρωθυπουργο οτι η Καγκελαριος θα του εχει ετοιμάσει ενα..."ειδικο προγραμμα" (ενα νεο μνημονιο, που θα ειναι πιο σκληρό απο τα αλλα, τα προηγούμενα...) και θα του πει. "Αλεξη, αυτο ειναι... Η, το παιρνεις και ολα πανε καλα... Η, δεν το παιρνεις και φεύγεις, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σου..."!!!
           Ετσι λοιπον ο κ. Τσιπρας στην...πενταμερή συνάντηση του, θα ζητήσει, θελει να πεισει τους συνομιλητές του πιο σωστα,  "να ανοίξουν οι κάνουλες της χρηματοδότησης προς την Ελλαδα..."!!! Μαλιστα, οπως ειπώθηκε απο τον πρωθυπουργο, "αυτο αποτελεί τμήμα της συμφωνίας της 20 Φεβρουαριου"!..
           Στην..."πενταμερή συνάντηση", οπως ζητησε ο κ. Τσιπρας, μετέχουν η Αγκελα Μερκελ, ο Φρανσουα Ολαντ, ο Μάριο Ντράγκι και ο Ζαν Κλον Γιουνκερ! 
           Ετσι σ'αυτη την..."μίνι συνάντηση κορυφης", θα συζητηθεί το Ελληνικο ζήτημα. Η ρευστότητα της, λιγο πριν απο την Σύνοδο Κορυφης στις Βρυξελλες! Για την χωρα μας, η συνάντηση αυτη εχει μεγαλη, πολυ μεγαλη σημασια...
           Δεν ειναι λίγοι εκείνοι, ομως που πιστευουν, πως η κινηση αυτη του πρωθυπουργου, "ειναι μια κινηση...ελιγμού"! Και ακομα θελει (ο Αλεξης Τσιπρας) να αποφύγει τα..."τετελεσμένα με την Καγκελάριο"!!!
           Ολοι...
           Ναι ολοι μιλανε για "συμφωνια της 20 Φεβρουαριου 2015"!!!
           Ομως, οπως λενε πολλοι, "δεν υπαρχει συμφωνια"!!!
           Καμια συμφωνια μαλιστα...
           Ετσι δεν ειναι Αλεξη μου;
           Ε;
                                                         Γιώργος Κοντονής



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου