ΡΕΕ ΖΩΗ... ΡΕΕ ΖΩΗ...

• Μπάχαλο εκανε την Βουλη, η...πρόεδρος της!
• "Δεν μιλαω ως πρόεδρος της Χρυσης Αυγ...,ως πρόεδρος της Βουλης"!!!
• Χρειάστηκε παρέμβαση του πρωθυπουργου, για να...ηρεμήσει η Ζωη!

           Δεν θα ασχοληθω σημερα με την...μίνι Σύνοδο Κορυφης...,με την Πενταμερη που εγινε τελικα Εξαμερής και που θα συνεδριάσει το βραδυ στις Βρυξελλες, υπό τον Ζαν Κλον Γιουνγκερ, αλλα με ενα θεμα που καίει και μαλιστα πολυ, ενω εχει αναστατώσει τους πάντες στην Βουλη!
           Ειναι γεγονος, πως απο την ημερα που ο Αλεξης Τσιπρας ανακοινωσε την πρόθεση του να προτείνει την κ. Κωνσταντοπουλου για την θεση της Προεδρου της Βουλης, ολοι εμεις οι δημοσιογράφοι είπαμε πως "τουλαχιστον δεν θα πλήξουμε.."!!! 
           Οταν οι βουλευτες ψήφισαν την Ζωη Κωνσταντοπουλου (πηρε 235 ΝΑΙ) ενω καποιοι ειπαν οτι θα...ηρεμήσει ευτυχώς, εμεις οι δημοσιογράφοι και ιδιαιτερα περισσοτερο οι πολιτικοι και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες, είπαμε οτι, "τωρα αρχίζει το θέατρο του παραλόγου..."!!!
           Δεν περασαν αρκετες ημερες απο την κουβέντα μας αυτη και να που χθες, η τριτη στην πολιτικη σκηνη της Ελλαδος, μετα τον Προεδρο της Δημοκρατιας και τον Πρωθυπουργο, εκανε...,η μαλλον έφερε τα πανω κατω στην Βουλη, κατι που δεν περασε απαρατήρητο απο τον Πρωθυπουργο, ο οποιος και κάλεσε την προεδρο της Βουλης στο γραφειο του και την...επανέφερε στην τάξη! Της...τράβηξε το αυτί, οπως λενε οι καλώς γνωρίζοντες και προσωπα και πραγματα! Οπως μου ειπαν απο το Μαξιμου ο Αλεξης Τσιπρας ειναι πολυ ενοχλημένος απο την συμπεριφορά της κ. Κωνσταντοπουλου! Και αυτο, επειδη με την συμπεριφορά της εκανε τοσο την Νεα Δημοκρατια, οσο και το ΚΚΕ να αποχωρήσουν απο την συνεδριαση! Και το πιο σπουδαιο και τα δυο Κομματα ειχαν αποφάσει να ψηφίσουν το προτεινόμενο σχέδιο νομου απο την Κυβερνηση!
           Εκει οπου η κ. Κωνσταντοπουλου εδωσε...ρέστα ηταν οταν κατέβηκε απο την έδρα και μίλησε ως απλός βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ και πολυ πολυ εκνευρισμένη επιτέθηκε κατα των παντων αλλα ιδιαιτερα πολυ κατα του Κυριακου Μητσοτακη, που ουτε λιγο ουτε πολυ του ειπε οτι τα πηρε απο την ΖΗΜΕΝΣ!!! Ο πρωην υπουργος απαντησε με οργισμένο ύφος και κατηγόρησε την κ. Κωνσταντοπουλου για ανάρμοστη συμπεριφορά, που δεν αρμόζει σε προεδρο της Βουλης...
           Εκει που θα σταθω λιγο περισσοτερο ειναι σε ενα σαρδαμ που εκανε η Ζωιτσα μας και που δείχνει τον μεγαλο εκνευρισμό της!!! 
           "Δεν μιλαω ως πρόεδρος της Χρυσης Αυγ..., ως πρόεδρος της Βουλης, αλλα ως απλός βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ..." ειπε η Ζωη Κωνσταντοπουλου και ολοι καταλαβαίνουμε το τι εγινε εκεινη την ωρα!..
           Με μια λεξη.
           Προσωπικα δεν ειχα καμια αμφιβολία πως η  Ζωη Κωνσταντοπουλου, δεν θα μπορουσε τελικα να συγκρατήσει τα νεύρα της και την...δικτατορική της συμπεριφορά και πως θα εκανε την Βουλη ανω - κατω, κατι που το είδαμε στην τελευταία (χθεσινή) συνεδριαση! Και το ζήτημα δεν τελειώνει εδω... Οπως φαινεται θα εχουμε συνεχεια...
           Κρίμα...
                                                                Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου