ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...ΧΘΕΣ!!!

• Μαραθώνια συνεδριαση της...επταμερους!
• Πρωτα η θετικη αξιολόγηση και μετα λεφτα!
• Ολοι...προσηλωμένοι στη συμφωνια της 20 Φεβρουαριου 2015!

           Καποιοι σημερα, εδω στην Ελλλαδα θα μιλανε για...πράσινο φως!
           Δεν ξερω, εαν προκειται για...πράσινο φως, εκεινο που ξερω ειναι οτι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, με τις ανοησίες κάποιων...εξυπνακηδων της Ελληνικης Κυβερνησης, που δυστυχως, παρα...τρίχα να μας πανε στα βράχια!!!
          Οχι!
          Οχι, πως εχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο! Αλλα να, επειτα και απο αυτη την μαραθώνια συνεδριαση πήραμε μια...ανάσα, μεχρι εμεις να αποφασίσουμε τι...θελουμε!!! Ετσι Αλεξη μου;
          Και οι δυο πλευρες, Δανειστές και Ελληνικη Κυβερνηση, επιβεβαίωσαν οτι ειναι "κοινή η αποδοχή του περιεχομένου της συμφωνίας του Eurogroup της 20 Φεβρουαριου"!!! 
          Αυτη λοιπον ηταν η "αποφαση της...επταμερους" συνάντησης που ξεκινησε στις 11.30 το βραδυ και τελείωσε στις 3.30 σημερα το πρωι! Να σας πω, πως ο Πρωθυπουργος Αλεξης Τσιπρας, δεσμεύτηκε να παρουσιάσει τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει η Ελληνικη Κυβερνηση, προκειμενου να προχωρήσει αμεσα στην εφαρμογή τους και να εγκριθεί η εκταμίευση μέρους της χρηματοδοτικής βοήθειας"!!! Και το πιο σπουδαιο, αλλα δυσκολο, ειναι πως ολα θα πρεπει αμεσα να γινουν, σε ενα έκτακτο Eurogroup στο οποιο η Ελλαδα θα παρουσιάσει τις διαθέσεις της...
          Υπήρξε και κοινό ανακοινωθέν, που... "μιλάει", λέγοντας οτι "παραμένουμε προσηλωμένοι στη συμφωνια του Eurogroup της 20 Φεβρουαριου 2015. Μεσα σε πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, δεσμευόμαστε ολοι να επιταχύνουμε τις εργασίες και να τις ολοκληρώσουμε το συντομότερο δυνατον..."!!!
          Αυτο το τελευταίο "...το συντομότερο δυνατον", ειναι εκεινο που με φοβίζει, οχι λιγο αλλα παρα παρα πολυ, δυστυχως! Μακάρι να εχω...άδικο! Η διαίσθηση μου ομως αλλα..λεει!..
          Μετα την συνάντηση-συνεδριαση ο Αλεξης Τσιπρας, δήλωσε οτι "σημερα ξαναβάλαμε τις διαδικασιες στις...αργίες"!!!  Αμάν! Αμάν πια αυτο το...τραινακι σου ρεε Αλεξη μου...
          Απο την δικη της πλευρα η Καγκελαριος Αγκελα Μερκελ τονισε πως "η Ελλαδα τις επόμενες ημερες πρεπει να μας στειλει συγκεκριμένες προτάσεις. Πρεπει ολα να γινουν γρηγορα"!!! Δηλαδη να γινουν...χθες!!! Το πιστεύετε; Προσωπικα το θελω πολυ... Αλλα θα μπορέσει η Κυβερνηση να το...τρέξει το καυτό αυτο θεμα; Ε;
          Ο πρωην Πρωθυπουργος, ο Αντωνης Σαμαρας, που μετείχε στη Σύνοδο του Ευρωπαικου Λαικου Κόμματος, δήλωσε οτι "θα στηρίξουμε την Κυβερνηση σε καθε θετικό βήμα και θα σταθούμε αντίθετοι σε οτι θέτει σε κίνδυνο την Ευρωπαικη πορεία της Ελλαδος"!.. Και πρόσθεσε με σημασια "...οτι καταφέραμε μεσα σε δυόμιση χρονια, με πλεόνασμα και ανάπτυξη, κινδυνέουν να χαθούν..."!..
          Και εδω που τα λεμε, εχει απόλυτα δίκιο ο κ. Σαμαρας...
          Εκει ομως που δείχνει την διαφορα Τσιπρα - Σαμαρα, ειναι οτι ο Σαμαρας ειναι δίπλα στην Κυβερνηση και την βοηθάει ώστε να βγει η χωρα απο το αδιέξοδο, σε αντίθεση με τον Τσιπρα που τοτε, σε ΟΛΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ!!!!
          Διαφωνει κανεις;
          Ε;
                                                            Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου