Ε Π Ε Σ Ε !!!

• "Συμφωνια...χθες με το Eurogroup"!
• "Ειμαστε...ιδιοκτήτες των μεταρρυθμίσεων"!
• "Επεσε" κατα 23,3 μονάδες, σε 30 ημερες!

           Ειναι πλεον γεγονος!
           Η κατασταση, του εχει ξεφύγει, δυστυχως!
           Και τωρα ο πρωθυπουργος Αλεξης Τσιπρας, τρεχει και...φθανει!..
           Μαλιστα στη συνεντευξη Τυπου, που εδωσε μετα την...μίνι σύνοδο Κορυφης, ο Αλεξης Τσιπρας, δήλωσε. "Συμφωνια στο Eurogroup (θα γινει έκτακτο) το ταχύτερο δυνατον..."! Ακομα, η μαλλον "συμφωνια...χθες"!
           Αυτο σημαίνει πως ο πρωθυπουργος κατάλαβε, πως χανει πλεον το παιχνιδι και οτι οι...ψευτομαγκιές στην Ευρωπη, δεν περνάνε!!!
           Το οτι στην Κυβερνηση, ο καθ'ενας κανει οτι γουστάρει αποδεικνύεται και απο την σταση και τις δηλώσεις του υπουργου Οικονομικων του Γιαν(ν)η Βαρουφακη, ο οποιος χωρις ντροπη, χωρις να κοκκινίσει δήλωσε στους συναδέλφους μου δημοσιογραφους οτι  "Με αίμα πετύχαμε και ειμαστε...ιδιοκτήτες των μεταρρυθμίσεων..."!!! 
           Τωρα τον...στέλνεις απο εκει που ήρθε; Ε;
           Ομως τα...όργανα δεν σταματα εδω!  Συνεχίζουν και μαλιστα πολυ πολυ έντονα και φανερά πια! Δεν...κρύβονται, η για την ακρίβεια δεν μπορουν να τα κρύψουν!!!
           Πριν λοιπον, απο λιγες ώρες στην Βουλη συζητούσαν ενα καίριο θεμα του υπουργειου Οικονομικων, το νομοσχεδιο "Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της Οικονομίας"! Απο αυτη την συνεδριαση απουσίαζε σκόπιμα η πρόεδρος Ζωη Κωνσταντοπουλου! Η απουσία της, που ειχε και την...αποστολή κάποιων μηνυμάτων με αποδέκτες πολλους, σχολιάστηκε και στο περιστύλιο και στα γραφεια των κομμάτων. Ολοι μίλαγαν για απουσία με...νόημα!!!
           Τωρα σε δημοσκόπηση που εγινε για τηλεοπτικό σταθμο (ΣΚΑΙ για την Έλη Στάη) δείχνει οτι "κυριο αίτημα των πολιτών παραμένει η παραμονη της Ελλαδος στο ευρω, ακομα και με μνημονιακά μετρα"!!! Αυτο το θελει το 62,1%, των Ελληνων! Το 70,7%, ζητάει εναν έντιμο συμβιβασμό και απορρίπτει την οριστική ρήξη με την Ευρωπη! Και φυσικα δεν θελει να ακουσει ουτε για αστείο, για επιστροφή στην δραχμη!!! Τ'ακους Αλεξη μου; Ε;
           Υστερα απ'ολα αυτα η δημοτικότητα του κυριου πρωθυπουργου βρισκεται πλεον πολυ χαμηλά! Μεσα σε περιπου τριάντα ηνερες, απο το 83,1% που ηταν (13 Φεβρουαριου 2015) "επεσε" στο 59,8%!!!!! Ειχε απώλεια 23,3 μονάδες, σε μολις 30  ημερες!!! Δεν ειναι και λιγο;.. Ετσι;
           Και φυσικα τα δύσκολα ερχονται... Και ολοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν αυτα...
           Παντως Αλεξη μου η Ελλαδα δεν ειναι παιχνιδάκι... Πρεπει επιτελους να το καταλάβεις! Διαφορετικα χαθήκαμε...
                                                                                                              Γιώργος Κοντονής
           




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου