Η Α Π Ο Φ Α Σ Η !!!

• Συναντηση του Σταυρου Κοντονή με την Λίγκα!
• Συμφώνησαν Ολυμπιακος και Παναθηναικος, κατα της βίας!
• Με την πρωτη φωτοβολίδα, θα υπάρξει διακοπή και μηδενισμός...

           Θελω απο την αρχη να ξεκαθαρίσω, οτι ειμαι δίπλα στο Σταυρο Κοντονη και συμφωνω απόλυτα με τις θεσεις του και τις κινησεις του για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα! Μαλιστα τον θελω και πιο σκληρό στις αποφάσεις του... Τοσο, οσο να το καταλάβουν επιτελους ολοι αυτοι οι ανεγκέφαλοι που δυστυχως οι ιδιοι και οι ιδιοι προκαλούν τα επεισοδια, να το καταλάβουν οτι δεν παει αλλο! Εως εδω και μη παρέκει...
           Φαινεται λοιπον οτι η διακοπή, το λουκετο πιο σωστα της μιας εβδομαδας στο ποδοσφαιρο μας, ωφέλησε και μαλιστα ιδιαιτερα πολυ! Καποτε θα πρεπει οι οικογένειες να επιστρέψουν στα γήπεδα για να χειροκροτήσουν την ομαδα τους! Και οχι οπως σημερα ξεκινάς για να δεις την ομαδα σου και κανεις τον σταυρό σου για να γυρίσεις σώος στο σπιτι σου και στην οικογένεια σου!
           Αυτο λοιπον θελει ο αρμόδιος υπουργος, ο Σταύρος Κοντονής, να προστατεύσει. Το να γυρίζει ο αγνός φίλαθλος σώος στο σπιτι του. Το να πηγαίνει και να παρακολουθεί την ομαδα του χωρις να υπαρχει κίνδυνος να χάσει κάποιος την ζωη του. Και ακομα οι πρωταγωνιστες να αγωνίζονται χωρις τον φόβο μηπως καποια βομβα μολότοφ, η φωτοβολίδα που κάποιος τρελός φανατικός οπαδός πεταξει και εχει ως αποτελεσμα, να τους κόψει οριστικά την μπαλα!!!
           Με γνώμονα αυτο ο Σταυρος Κοντονής, θα συναντηθεί σημερα με το προεδρείο της Σουπερ Λιγκ. Θα ακουσει τις θεσεις τους  και τις αποφάσεις τους για την καταπολέμηση της βίας. Θα μαθει τι γινεται με τις κάμερες που θα τοποθετηθούν στα γήπεδα, με το ηλεκτρονικό εισιτηριο και με τις σκληρές τιμωρίες που θα επιβάλλεται ακομα και με την πρωτη ρίψει μια μολότοφ η φωτοβολίδας, που σημαίνει άμεση διακοπή του αγώνα απο τον διαιτητη και μηδενισμός της ομαδας σ'αυτον τον αγώνα και μείον τρεις βαθμούς! Βεβαια χθες ο Σταύρος Κοντονής ειχε συνεργασια με τον προεδρο του Ολυμπιακου τον Βαγγελη Μαρινακη, αλλα και με τον προεδρο του Παναθηναικου τον Γιαννη Αλαφούζο, με τους  οποίους συμφώνησε οτι δεν θα αρχισει, ξεκινησει το πρωτάθλημα, εαν δεν τηρηθούν ολες τους οι δεσμεύσεις!
           Οπως εμαθα ολα πήγαν καλα! Και τοσο ο κ. Μαρινακης, οσο και ο κ. Αλαφούζος ταχτηκαν κατα της βίας και τόνισαν στον κ. Κοντονή οτι θα γινουν οι ιδιοι "φυλακες" αυτής της προσπάθειας.
Επιτελους να γινει κατι καλο και στην χωρα μας στην καταπολέμηση της βίας! Και αυτο θα πετυχει γιατι το θελουν οι δυο μεγάλοι του Ελληνικου ποδοσφαίρου... Το μέλλον θα δειξει..., οπως ειπε ο Σταυρος Κοντονής.
                                                           Γιώργος Κοντονής
           



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου