ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ !!!

• Κανονικα οι αγωνες, χωρις κοσμο...
• Το μετρο θα επανεξεταστεί την Τεταρτη...
• Οι ομαδες δίνουν εξετάσεις...

           Ναι!
           Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει!
           Θα δουμε μπαλα!
           Θα δουμε;
           Οχι βεβαιως! Και δεν θα δουμε γιατι ο υπουργος Σταυρος Κοντονής με γνώμονα να τηρηθούν ολες οι διατάξεις του νομου, ζητησε απο την Σουπερ Λιγκ, να ορίσει τους αγωνες του Σαββατοκύριακου, χωρις να ανοίξουν οι πόρτες των γηπέδων στους φιλαθλους!..
           "Κεκλεισμένων των θυρών" λοιπον θα εχουμε αυτη την εβδομάδα πρωτάθλημα... Η τιμωρία αυτη, ερχεται ως συνεχεια, ολων όσων εγιναν απο τους οπαδούς του Παναθηναικου στο ντερμπι με τον Ολυμπιακο στην Λεωφόρο, που ευτυχώς απο θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα!!!
           Η αποφαση αυτη της πολιτείας, οπως ειπε ο Σταυρος Κοντονής, θα ισχύσει για τουτο το Σαββατοκυριακο! "Το μετρο θα επανεξεταστεί την ερχόμενη Τεταρτη! Εαν διαπιστωθεί οτι τιποτα δεν άλλαξε τοτε και οι αγωνες και του αλλου Σαββατοκύριακου, θα γινουν "κεκλεισμένων των θυρών" στη Σουπερ Λιγκ", οπως χαρακτηριστικα ειπε ο Σταυρος Κοντονής...
           Οι ελληνικές ομαδες αυτη την εβδομάδα δίνουν εξετάσεις...
           Οι κλειστές πόρτες στο πρωτάθλημα σημαίνει οτι τα χρηματικά ποσα που χανει καθε ομαδα ειναι τεραστια... Και αυτο φαινεται ιδιαιτερα πολυ στις μικρομεσαίες ομαδες, οι οποιες το μονο έσοδο που εχουν, ειναι οι εισπράξεις απο τους αγωνες!
           Ομως το μετρο αυτο ειναι δικαιο περα για περα! Η βία πρεπει να καταπολεμηθεί με καθε τροπο και μέσο! Και αυτο κανει ο υπουργος ο Σταυρος Κοντονής, που σε ολες τους τις αποφάσεις ειναι σωστός. Μετράει την καθε κινηση του πριν την ανακοινωσει και αυτο ειναι εκεινο που έλειπε απο τους  προκατόχους του!
           Α!
           Ο επαναληπτικός αγώνας του κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακου την ερχόμενη Τεταρτη στο Ολυμπιακο Σταδιο, θα γινει με κοσμο. Και αυτο επειδη η ΑΕΚ που ειναι γηπεδούχος, ανηκει στη Β' Εθνικη! Ομως οπως ειπε ο Σταυρος Κοντονής ολα τα αλλα μετρα ισχύουν και για τον αγώνα αυτον! Ετσι εαν κάποιος οπαδός της ΑΕΚ πεταξει μια φωτοβολίδα, μια ρουκέτα, το παιχνιδι θα διακοπεί, η ΑΕΚ θα χάσει τον αγώνα και θα μηδενιστεί σε αγωνες πρωταθλήματος!..
          Οι αποφάσεις λοιπον για την πάταξη της βίας ισχύουν για ολες τις ομαδες ανεξαρτήτου κατηγορίας.  Ετσι;
                                                                    Γιώργος Κοντονής
          




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου