ΖΟΖΕΦΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ...

• Ενας ξανθός "διάβολος" κατα του Ντράγκι!
• "Τέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ", του φώναζε...
• "Έτρεμε σάν ψάρι" ο Κεντρικός Τραπεζίτης της Ευρώπης...

           Μπράβο...
           Μπράβο κοπελάρα μου! Το λεει η...περδικούλα σου!
           Μπράβο...
           Χίλια μπραβο στήν Γερμανίδα ακτιβίστρια, η οποία οχι απλώς τρόμαξε τον Κεντρικό Τραπεζίτη  της Ευρώπης, τον άνθρωπο που κρατάει τις τύχες ολων των χωρών, ιδιαίτερα των χωρών του Νότου στα χέρια του, Μάριο Ντραγκι, οχι μόνο τον τρόμαξε, αλλα τον εκανε να σηκώσει τα χέρια του ψηλά! 
           Να παραδοθεί!
           Να χάσει το χρώμα του!
           Να καταλάβει τι σημαίνει φόβος!
           Να διαπιστώσει οτι δεν εχει το δικαίωμα να παίζει με την ιστορία μιας χώρας!
           Να δεί πως το κακό δεν αργεί να γίνει!
           Μπραβο Ζοζεφίνα! Αυτή εισαι...
           Η Ζοζεφίνα Βίτ (το πραγματικό της ονομα ειναι Ζοζεφίνα Μάρκαν), δεν ανήκει πια σε καμία ομάδα Ακτιβιστριών, αλλά δρά ανεξάρτητα. 
           Μόνη λοιπόν πηγε και έκανε την...επίθεση της με...κομφετί και προκηρύξεις κατά τού κ. Ντραγκι και γενικα ολων εκείνων που θέλουν το κακό (ετσι ειπε, η ιδια) των χωρών της Νότιας Ευρώπης! Στα φυλλάδια που πέταξε, στις προκηρύξεις που πέταξε στήν μούρη του Μάριο Ντράγκι έγραφε. "Ειμαι απλώς μια πεταλούδα που στέλνει ενα μήνυμα, αλλά να φοβάστε οτι θα υπάρξουν περισσότερες. Θα πάρουμε πισω τις ζωές μας. Το χρέος της ΕΚΤ δέν εχει ξεπληρωθεί"!!!
           Η Ζοζεφίνα δεν ειναι η πρωτη φορα που δίνει αγώνα ως ακτιβίστρια υπερ της Ελλάδος. Το εχει ξανακάνει και μάλιστα πίνοντας ούζο και χορεύοντας συρτάκι! Και οπως είπαν άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος, η 22χρόνη Γερμανίδα Ακτιβίστρια θέλει "Ειρήνη και ευτυχία γιά την Ελλαδα  και ολες τίς χώρες της Μεσογείου"! Να προσθέσω οτι ο ξανθός αγγελος, η πανέμορφη Ζοζεφίνα κρατήθηκε για δύο ώρες στο αστυνομικό τμήμα και υστερα αφέθηκε ελεύθερη...
           Μπραβο κοπελάρα μου...
           Ζοσεφίνα μου εσυ...
                                                                                          Γιώργος Κοντονής
           



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου