ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟ FINAL FOR!

• Ανέτρεψε, το δικαίωμα έδρας της Μπάρτα!
• Νίκη, ύστερα απο 8 ήττες μεσα στην Βαρκελώνη!
• Ο Ολυμπιακός, η πρώτη ομάδα που έκανε το μπρέικ!

           Σήμερα δεν θα ασχοληθώ με τα πολιτικά τα οποία υστερα απο τούς κακούς χειρισμούς της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, πηγαίνουν απο το κακό στο χειρότερο, δυστυχώς...
           Σήμερα το μπάσκετ "κλέβει" την...παράσταση!
           Ο Ολυμπιακός ύστερα απο εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο παιχνιδι στην Βαρκελώνη νίκησε την Μπαρτσελόνα με 76-63! Η νίκη του αυτή εχει μεγάλη σημασία για τήν Ελληνική ομάδα, γιατί έτσι αποκτά τό "δικαίωμα έδρας" ο Ολυμπιακός!
           Τα επόμενα δυο παιχνίδια θα γίνουν στο Φάληρο, στην έδρα του Θρύλου.
           Ο Ολυμπιακός ειναι η πρώτη ομάδα που έκανε στα φετινά πλέι οφ, το μπρέικ, παίρνοντας το "πλεονέκτημα έδρας" απο την Μπαρτσελόνα! 
           Η νίκη αυτη των ερυθρολεύκων ηταν η πρώτη που πέτυχαν μέσα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", επειτα απο 8 ήττες! 
           Ειναι γεγονός πώς εάν ο Ολυμπιακός περασει στο Final For, οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στήν Μαδρίτη,τότε θα κατακτήσει και τήν κούπα, οπως εγινε και πρίν λίγα χρόνια! Είναι κάτι πού το λενε, το ισχυρίζονται ολοι στήν Ευρώπη!
           Στους υπόλοιπους δύο αγώνες που θα γίνουν στό Φάληρο, ο "πρωην" πρωταθλητής Ευρώπης  ο Ολυμπιακός, χρειάζεται ισάριθμες νίκες! 
           Εάν λοιπόν καταφέρει και κάνει το 3-1 (εάν δηλαδη σημειώσει τρείς νίκες...) τότε ο δρόμος γιά την Μαδρίτη ειναι ανοικτός!
           Στό δεύτερο παιχνιδι του, ο Ολυμπιακός ηταν εκπληκτικός μεσα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα"! Επαιξε σωστή άμυνα ανέτρεψε τα σχέδια της Μπαρτσελόνα και με υπέροχους τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη νίκησε με 76-63! Μάλιστα έκανε γρήγορα το 5-0 καί τό 15-8 λιγο πρίν το τέλος της πρώτης περιόδου!
           Δίκαιη η νίκη των ερυθρολεύκων, η οποία ήρθε την πιό κρίσιμη στιγμή για τον Ολυμπιακό! Και αυτό μετράει ιδιαίτερα πολύ για το Ελληνικό μπάσκετ!
           Δύο νίκες και ο Ολυμπιακός φουλ για το Final For και για την κούπα.
                                                                                      Γιώργος Κοντονής






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου