ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!

• Ουδέποτε άλλοτε συνέβη κάτι τέτοιο...
• "Πράξη εσωτερικού δανεισμού"!
• Αντιδραση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο ΣτΕ...

           Αυτό που γίνεται σήμερα από την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, δεν εχει...ματαγίνει!
           Προσωπικά στα πενήντα χρονια της δημοσιογραφικής καριέρας μου ΠΟΤΕ δέν εχω ζήσει μιά τέτοια κατάσταση! Ανέτρεξα στήν ιστορία της Ελλάδος και προσπάθησα να...ανακαλύψω μέσα απο τίς σελίδες της, εάν "στά χρόνια τά παλιά" ειχε γίνει τό ανάλογο... 
           "Άνθρακας ο θησαυρός"!!! 
           Οσο και αν...εψαξα δέν βρήκα κάτι το ανάλογο. Το παραπλήσιο. Το ίδιο.
           Στο σημείο αυτό θέλω να πω, πως μπορεί η Ελλάδα να...σβήνει οικονομικά με ευθύνη μόνο της Κυβέρνησης του Αλεξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, δέν συμφωνω ομως με τόν τρόπο που παίρνει (η Κυβέρνηση) τα διαθέσιμα τών δημοσίων φορέων!
           Δέν ειναι ψέματα... 
           Ολο αυτο το σκηνικό μου θυμίζει τήν Αργεντινή και φυσικά τήν κατάληξη της!
           Ειμαι σίγουρος, οπως και εκατομμύρια αλλοι συνέλληνες, πως ο δρόμος  που εχει πάρει τούτη εδώ η Κυβέρνηση, μας οδηγεί κατευθείαν στα βράχια και στόν εξευτελισμό!
          Ενω έπρεπε απο τήν αρχή να ειχε συμφωνήσει με τους Εταίρους μας στο πως και με ποιο τρόπο θα πάρουμε το δάνειο (οταν χρωστάς εισαι καταδικασμένος, δυστυχώς!) εθεσε...όρους!!! 
          Καί τώρα;
          Τώρα τρέχει να προλαβει... Να προλάβει εκείνους που τρέχουν με πυραυλική ταχύτητα, ενώ αυτή (η Κυβέρνηση μας!) προσπαθεί να τούς προλάβει με 750ρακι αυτοκίνητο! Γίνεται; Δέν γίνεται! Αυτη δυστυχώς ειναι η αλήθεια!
          Ετσι, φθάσαμε στο σημείο να κάνει η Κυβέρνηση εσωτερικό δανεισμό! 
          Με "Πραξη εσωτερικού δανεισμού" λοιπόν, προχώρησε "στήν υποχρεωτική κατάθεση τών διαθεσίμων δημοσίων φορέων και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στήν Τράπεζα της Ελλάδος"! 
          Με τό ετσι θέλω που λέτε παίρνει τα χρήματα τής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την...υπόσχεση οτι θα τα επιστρέψει σε λίγες ημέρες! Τα κεφάλαια αυτά υπολογίζονται κοντά, ειναι περίπου  στά δυο δισεκατομμύρια ευρώ. Με τα χρήματα αυτά η Κυβέρνηση θα πληρώσει μισθούς και συντάξεις στό τελος του μήνα!!!
          Αυτον τον εσωτερικό δανεισμό δεν είδαν με καλό μάτι οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης! Πολλοί μάλιστα απο αυτούς, αλλα και απο τούς  Περιφερειάρχες, μεταξυ αυτών και ο Κώστας Μπακογιάννης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας!..
          Παιδιά της Κυβέρνησης μετά τόν εσωτερικό δανεισμό ερχεται μήπως το...κούρεμα τών καταθέσεων του κοσμακη; Ε;
          Αλλάξτε τακτική, αλλάξτε γραμμή πλεύσης κύριοι πρίν ειναι αργά! Η χώρα μας αργοπεθαίνει και τήν ευθύνη τήν φέρνετε αποκλειστικά και μονο εσεις... 
          Κρίμα για εκείνους τους Ελληνες που σας ψήφισαν...
                                                                                     Γιώργος Κοντονής
     




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου