ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;

• Φωτογραφία του Βελουχιώτη σε υπουργικό γραφείο!
• Ειναι ανάμεσα στην Ελληνική και την Ευρωπαϊκή σημαία!
• Η Ραχιήλ Μακρή ανέβασε την φωτογραφια στο διαδίκτυο...

           Ολα τα ειχαμε...
           Ήρθε και αυτό και το γλυκό...έδεσε!
           Τι αλλο θα δουμε;
           Μέχρι τώρα ολοι ξέραμε πως, πίσω απο τίς πολυθρόνες, τις καρέκλες των υπουργικών γραφείων υπήρχε η εικόνα του Ιησου Χριστού! Η, η εικόνα της Μεγαλόχαρης, της Παναγίας Μας.
           Με τούτη την Κυβέρνηση τά πραγματα άλλαξαν!
           Οχι! 
           Δέν βάζει ο κάθε υπουργός την εικόνα του προστάτη Αγίου του! Ας πουμε ο Γιώργος ταδε, θα ειχε τοποθετήσει τον Αγιο Γεώργιο, που σήμερα τιμάται η μνήμη του. (Γιορτάζουμε παιδιά...)
           Ομως διαφεύτικα! Και μάλιστα διαφεύτικα παταγωδώς!..
           Ετσι είδα στο γραφειο του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, ενα τεράστιο πίνακα, ελαιογραφία παρακαλώ, του Αρη Βελουχιώτη! Ο πίνακας αυτός ειναι τοποθετημένος ανάμεσα στην Ελληνική σημαία και τήν Ευρωπαϊκή! Και βρίσκεται ακριβώς πισω απο την "υπουργική καρεκλα", συγγνώμη πολυθρόνα ήθελα να πω και πάνω απο το κεφάλι του "κυρίου υπουργού"!!! Θα το διαπιστώσετε και εσεις αλλωστε βλέποντας τις φωτογραφίες που "δανείστικα" απο τό διαδίκτυο!..
            Αντί λοιπόν να υπάρχει στο σημείο αυτό μια εικόνα του Ιησού Χριστού, οπως ειναι το σωστό, "φιγουράρει" τό πορτρέτο του Αρη Βελουχίωτη, την μορφή του οποίου "φιλοτέχνησε φίλος ζωγράφος του υπουργου", οπως ενημερώνει τους φιλους της, στο facebook, η Ραχιήλ Μακρή, που ανέβασε και τήν φωτογραφία τους, γράφοντας "καλη αντάμωση στά γουναράδικα"!
           Δεν θα σχολιάσω το γεγονός, αυτό καθεαυτό, γιατί ο καθ'ενας δείχνει με τόν τρόπο αυτον,  τον χαρακτήρα του και σε "τι Θεο πιστευει"!
           Και ο βαθιά θρησκευόμενος Ελληνικός λαός καταλαβαίνει τι θέλω να του πω... Ετσι δεν ειναι;
           Κατά τ'αλλα Χριστός Ανέστη Χριστιανοί.
                                                                                         Γιώργος Κοντονής
           




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου