"...ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ"!

Θ• Η πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας...
• Ελπιζω να μήν "κτυπήσει στον τείχο" των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ!
• "Θα υπερβώ ακόμα και τις αρμοδιότητες μου"...

           "Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη"!
             Ειπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος χθές τόν Σταυρο Θεοδωράκης, τον επικεφαλής του κόμματος "ΠΟΤΑΜΙ"!
           Ωραία και σωστά!
           Πολυ ωραία και πολύ πολύ σωστά να το ακούς απο το στόμα του ΠτΔ, γιατι ο κ. Παυλοπουλος ειναι ενας σοβαρός ανθρωπος και πανω απ'ολα γνώστης της Ευρωπαϊκής νοοτροπίας. Ειναι εκείνος που με τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή αγωνίστηκαν για να εδραιωθεί η χωρα μας στήν ΕΕ...
           Ομως...
           Ομως εχω τήν εντύπωση πως αυτή, η πολυ ωραία και σωστή θεση του, θα..."πεσει στο καλαθι των αχρήστων της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ"! Και δυστυχως η πρωτοβουλία του, θα παει χαμένη!.. Μακάρι να μην βγω αληθινός...
           "Δεν μπορούμε να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα, χωρις να υπαρχει συνεννόηση"!
             Υπογράμμισε ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, θέλοντας ετσι να παρουσιάσει το πόσο δύσκολο ειναι τό πρόβλημα που εχει δημιουργηθεί απο τα τραγικά λάθη που εχει κάνει και που δυστυχώς, εξακολουθεί να κάνει τούτη η κυβέρνηση! Βεβαια τήν αποφαση της σύγκλησης του Συμβουλιου των Πολιτικών Αρχηγών, βάσει του Συντάγματος την εχει ο πρωθυπουργός! Αυτό εγινε υστερα απο αλλαγή που επήλθε στις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας, απο τον αειμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου.
           "Θα κάνω τα πάντα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου, αγγίζοντας ακόμα και τα όρια των αρμοδιοτήτων μου, ωστε η πορεία της Ελλάδος να ειναι αδιατάρακτη, εντός της Ευρώπης και της Ευρωζώνης"!
             Τα λόγια αυτά του κ. Παυλόπουλου, ειναι γεγονός οτι μας δίνουν πολλές ελπίδες για κάτι καλύτερο. Να ξεφύγουμε τα βράχια στα οποια με...μαθηματική ακρίβεια, μας οδηγεί η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα!
           Μακάρι ο ΠτΔ, να τα καταφέρει... 
           Μακάρι η πρωτοβουλία του αυτη να μην...προσκρούσει στον τείχο των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ!
           Ο Θεός να βάλει το χερι Του, να υπάρξει συνεννόηση ολων των κομμάτων για το καλο της Πατριδος μας...
           Αμήν
                                                                    Γιώργος Κοντονής



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου